Найти книгу: "Metro 2034"


Metro 2034 Metro 2034

Автор: Dmitry Glukhovsky

Год издания: 0000

Windows 8: разработка Metro-приложений для мобильных устройств Windows 8: разработка Metro-приложений для мобильных устройств

Автор: Владимир Дронов

Год издания: 

Книга посвящена разработке Metro-приложений – нового класса приложений, работающих под управлением платформы Metro, входящей в состав Windows 8. Описана разработка приложений, предназначенных для устройств с сенсорными экранами, в частности планшетных компьютеров. Рассказано о разработке приложений на языках HTML, CSS и JavaScript, широко применяемых в Web-программировании. Рассмотрены элементы управления и их использование, разметка интерфейса приложений, вывод графики и мультимедиа, работа с файлами, удаленными интернет-сервисами, флэш-дисками, встроенными фото– и видеокамерами. Показаны способы реализации обмена данными между приложениями, вывода информации на плитки меню Пуск , создания локализованных и платных приложений. Описан процесс публикации готовых приложений в магазине Windows Store. Для программистов.

Natural vision quickly and easy! How to restore 20/20 eyesight for 1 month without pills and surgery? Miopia, hypermetropia, astigmatism, cataract and other eye problem recovery step-by-step guide Natural vision quickly and easy! How to restore 20/20 eyesight for 1 month without pills and surgery? Miopia, hypermetropia, astigmatism, cataract and other eye problem recovery step-by-step guide

Автор: Fedor Simonov

Год издания: 

Miopia, hypermetropia, astigmatism, cataract and other eye problem recovery step-by-step guide. The program is working not only on the myopia but on the hyperopia, cataracts, glaucoma. Everything person is unique and the results depend on the current stage of the eye problem, self-motivation and desire to work on it. According to the methodology, the average speed of the eyesight recovery is approximately 0.5—1 diopter a month. However, you can achieve better result if you train harder.

Metro 2033 Metro 2033

Автор: Dmitri Gluhhovski

Год издания: 

Aasta 2033. Kogu maailm on varemeis. Inimkond on peaaegu havitatud. Moskva on muutunud radiatsioonist murgitatud ja koletistega asustatud viirastuslinnaks. Vahesed ellujaanud inimesed on varjunud Moskva metroosse, maailma suurimasse tuumavarjendisse. Metroojaamad on muutunud linnriikideks ning tunnelites valitseb pimedus ja oudus. Artjomil, VDNH elanikul, tuleb minna labi terve metroosusteemi, et paasta kohutavast onnetusest oma jaam, aga voib-olla ka terve inimkond. Metroo 2033 on Dimitri Gluhhovski kultusromaani uus valjaanne. Raamat on euroopa ulmefestivali Eurocon 2007 laureaat – parim debuut! Raamatu menu on uskumatult suur – seda on muudud enam kui pool miljonit eksemplari ning see on olnud juba poolteist aastat bestsellerite esikumnes.

Valgus tunneli lopus. Unenagu Metro Luminalist Valgus tunneli lopus. Unenagu Metro Luminalist

Автор: Rainer Jancis

Год издания: 

Rainer Jancise autobiograafiline raamat “Metro Luminal” vaatleb samanimelise ansambli sundi ja kujunemist labi kolme aastakumne. Vaatluse all on 1980ndate aastate lopu M. S. Gorbatsovi aegne Noukogude Liit, 90ndate metalliari aegne Eesti ning muteerunud tanapaevane Eesti Euroopa osana. Naeme autori isikliku loomingulise maailma vormumist ning kunstniku kaekirja teket. Tegelaskujudena jooksevad labi varvikad isiksused soprade, tuttavate ja lahkunute naol, kellest nii monedki on tuntud avaliku elu tegelased. Raamatut on uritatud kirjutada, mitte niivord autobiograafiana, kui lennuka ja humoorikate detailiderohke uleuldisema sisekaemusena, mis motestab kaesolevat hetke ning elu laiemalt. Autor puuab mitmekulgselt avada oma heliloomingu ja pillimangu telgitaguseid, sealjuures mitte jaada tuimaks ning spetsiifiliseks, vaid pigem motestada koik uheks kultuuriliseks tervikuks, millest tuksub labi ajastu vaim ning mille soontes voolab relvitu kunstniku mass vaikekodanliku mugavuse vastu. Antud teos taiustab Eesti muusikaajaloo mosaiiki lisades teistsuguseid vaateid juba olemasolevatele samateemalistele raamatutele. Kindlasti ei saa alahinnata endale muusiku vande andnud autori pohjalikke teadmisi ja laialdast silmaringi muusikas, kogemuste kaudu distantsilt vaadelduna ka teatud maaral eneseiroonilist lahenemist. Kahtlemata ei ole voimalik ennast naha objektiivselt, samas on meie koigi maailm vaid meie endi moistmisvoime piiridesse mahtuv fiktsioon.

Minu Shanghai. Maatudruk megametropolis Minu Shanghai. Maatudruk megametropolis

Автор: Anneli Vilu

Год издания: 

Mida otsib Kesk-Eesti metsade vahel kasvanud tudruk 25 miljoni elanikuga hiigellinnast, kus majad ulatuvad taevani ja tipptunnil muttab metroojaamas terve Eesti elanikkonna suurune inimhulk?Otsus Shanghaisse kolida oli teadlik valik. Tahtsin sukelduda taiesti teistsugusesse keskkonda ja selle endale „kodustada”. Mitte uhte sulada ega shanghaistuda, vaid vaadelda, kogeda ja aktsepteerida, et inimsuhted ja riigikord voivad toimida totaalselt teisiti, kui meie oma matta otsas harjunud oleme.Esialgu plaanitud paariaastane periood Shanghais on markamatult veninud ule kuue aasta pikkuseks ja mahutab hulganisti erilisi elamusi: tootamine EXPO-l, esimese rahvusvahelise konverentsi juhtimine, kaasaloomine maailma korgeimal trepijooksul, lahitutvus kohaliku haiglasusteemiga ja palju muud. Ja koige selle korval olen todenud, et Shanghai on hoolimata suurusest ja eksootilisusest uks turvaline ja sobralik linn.