Найти книгу: "Projekt «Rosie»"


Projekt «Rosie» Projekt «Rosie»

Автор: Graeme Simsion

Год издания: 0000

Le Rosier de Mme Husson Le Rosier de Mme Husson

Автор: Ги де Мопассан

Год издания: 


Projektilaps Parnust Projektilaps Parnust

Автор: Kati Murutar

Год издания: 

Mis teeb inimesest koike-jouda-tahtva rabeleja? Kuidas sellise inimese elutee on alanud? Kati Murutar kaevus oma suure talu ja pere pidamise korvalt malu sugavaimatesse soppidesse. Sealt ilmus hoolikalt ara unustatud lugusid, mis jahmatasid ka kirjanikku ennast. Nii naiteks tavatses ta ema, kaunis uksikemast tohtriproua viia patsientidelt meeleheaks saadud assortiikarbid muuki uhte turuputkasse, kuni uhest karbist valja ilmnud tanukaart koos kahekumne viie rublaga toi paksu pahanduse. Ohtuti unistas ema „siit paasemisest” ja hoidis sidet valismaale-mehele-agentuuridega. See oli ajastu, millesse 1967. aastal sundinud Kati paratamatult sattus. Ka selles nouka- ja stagnafarsis said tudrukud orgasme ja maalisid, oppisid suitsetama ja tantsisid, hoidsid emadele poialt, et emadel ometi kord jargmise meheprooviga onne oleks, ja laksid lopuks, vahem voi rohkem onnestunult, luhemaks voi pikemaks ajaks mehele. Oli koolikiusamine ja kompleksid, laste intriigid ja soprused. Koige selle all oli aga teadmine, et oled ema „projektilaps”: sinu ilmaletuleku eesmark oli paitseisse saada mees, keda sina alati igatsema ja habenema jaid, sinu isa. Voibolla isapingete maandamiseks saigi alustatud see peadpooritav tublilapse karussell balletikool-kunstiring-laulukoor-naitestuudio, voi olid need lihtsalt „toodiku geenid”?

The Rosie World The Rosie World

Автор: Fillmore Parker

Год издания: 


Abielu Rosiega Abielu Rosiega

Автор: Graeme Simsion

Год издания: 

Projekt Rosie – naiseotsing – on loppenud ning geneetikaprofessor Don ja meditsiinitudeng Rosie on onnelikus abielus. Ent juba ootavad neid uued katsumused – Rosie on rase. Don seab eesmargiks valja selgitada koik, mis isaks saamisega seondub, kuid omaparane uurimismeetod viib ta seadusega pahuksisse. Onneks on nou andmas tema parim sober Gene, kes saabub New Yorki parast lahkuminekut abikaasa Claudiast. Nii tegelebki Don korraga tohutu hulga probleemidega – uurib „teaduslikult” rasedust, puuab taas kokku viia Gene’i ja Claudiat, paastab pesapallifann Dave’i firmat ning ei pane tahele suurimat probleemi: ta voib ilma jaada Rosiest ajal, mil naine teda koige rohkem vajab. Romaan „Abielu Rosiega” (The Rosie Effect) on jarg 2013. aastal ilmunud menukile „Naiseotsing” (The Rosie Project).

The Abbatial Crosier; or, Bonaik and Septimine. A Tale of a Medieval Abbess The Abbatial Crosier; or, Bonaik and Septimine. A Tale of a Medieval Abbess

Автор: Эжен Сю

Год издания: