Найти книгу: "Heidi"


Heidi Heidi

Автор: Johanna Spyri

Год издания: 0000

Heidis Lehr- und Wanderjahre Heidis Lehr- und Wanderjahre

Автор: Johanna Spyri

Год издания: 


Vaike Heidi Vaike Heidi

Автор: Johanna Spyri

Год издания: 

Loo sisu on armas, aga realistlik – vaike Heidi on orb. Ta peab minema elama oma vanaisa juurde, kes on korgel magedes kitsi karjatav pahur erak. Kularahvas haletseb tudrukut, kuid paikeseline laps naeb vanaisas vaid head ning tema siirus paneb vana mehe vahehaaval andestama nii endale kui ka teistele.

Vaikese Heidi uued lood Vaikese Heidi uued lood

Автор: Johanna Spyri

Год издания: 

Jarg raamatule Vaike Heidi. Vaikesele Heidile tuleb Alpidesse kulla ta ratastoolis elutsev sobranna Klara, keda vanaisa Heidi abiga ravima asub.

Heidik Heidik

Автор: Carla Neggers

Год издания: 

Abiserif Mackenzie Stewart kavatseb veeta pika vaikse nadalalopu New Hampshire’is, kuid sobratari, foderaalkohtunik Bernadette Peachami jarveaarse majakese ees runnatakse teda johkralt. Mackenzie peletab kallaletungija eemale, kuid tollel onnestub pogeneda. Koik margid viitavad toenaosusele, et tegemist on hullunud vanderselliga, kuni saabub FBI eriagent Andrew Rook.Mackenzie murdis Rookiga endale antud lubadust mitte uhegi oiguskaitsetootajaga suhet luua, kuid teab, et mees ei soitnud Washingtonist kohale selleks, et suhteid klaarida, vaid tegeleb juhtumi uurimisega. Kui jaht salaparasele kurjategijale jatkub, votavad sundmused ootamatu poorde…

Heidi Heidi

Автор: Johanna Spyri

Год издания: