Найти книгу: "Kremli haigla saladused"


Kremli haigla saladused Kremli haigla saladused

Автор: Прасковья Мошенцева

Год издания: 2012

Ule kolmekumne aasta Kremli haiglas tootanud kirurgi Praskovja Nikolajevna Mosentseva nappide, varvikate lugudena kirja pandud malestused on vaga avameelsed, kohati subjektiivsed meenutused sellest, kuidas Tambovi kolkakulast pari tutarlaps joudis Moskvasse, hakkas elama kuulsas kirjanike majas ja sattus toole noukogude meditsiini puhamusse. Ta on ravinud Hrustsovi, Breznevit ja Gromokot, tema patsiendid on olnud Stalin, marssalid Zukov, Rokossovski, Vassilevski, naitlejad Jablotskina, Aleinikov, helilooja Sostakovits, lauljad Lemesev ja Reizen, kirjanikud Solohhov ja Tvardovski ning ka paljud nn Kremli naised ja tutred. Ta viibis Sergei Koroljovi ja paljude teiste tuntud inimeste juures nende elu viimastel minutitel. Raamatu vahendusel on lugejatel voimalus tutvuda Noukogude riigi juhtide ja eliidi elu salajase poolega esmasest allikast, inimese kaest, kelle jaoks see oli kogu tema elu.
Valusad saladused Valusad saladused

Автор: Melinda Leigh

Год издания: 

Major Grant Barrett saab Afganistanis lahetuses olles kohutava teate – tema vend ja vennanaine on Granti unises kodulinnas, rahulikus Scarlet Fallsis morvatud. Sojast emotsionaalselt haavatud sodur tuleb tagasi koju, et ajutiselt oma vennalaste eest hoolitseda. Ent kui keegi uritab lapsi ja nende teismelist hoidjat roovida, saab Grant aru, et see pole juhus… ja ka morvad polnud juhuslikud…

Кремль / The Kremlin Кремль / The Kremlin

Автор: Юрий Лубченков

Год издания: 

Альбом «Кремль» приглашает читателей совершить путешествие сквозь века отечественной истории и еще раз соприкоснуться с одним из самых удивительных исторических и художественных памятников Российского государства. Красочное издание необычайно полно проиллюстрировано изобразительными материалами, представленными в живописи и графике сюжетами на темы российской истории, портретами русских царей, императоров и выдающихся личностей государства. Особое место в альбоме отведено старым и современным фотографиям Московского Кремля. Автором последних является С. В. Ястржембский, работы которого не только отразили своеобразие памятников Московского Кремля, но и представили их в малодоступных неожиданных ракурсах.

Kremlin bride Kremlin bride

Автор: Valeriy Zhiglov

Год издания: 

The book comprises novels: “Kremlin Bride”, “White Sun of the Desert”, “Three Vertebrae of Fish”, “My Caucasus Holidays”, “A Crocodile with Swan Wings”, and other funny and sorrowful life stories, which happened with the author and other people he knew. The book also discloses details about Lazar Kaganovich’s sister, a participant of Joseph Stalin poisoning.

Vatikani paevikud. Voim, poliitika ja saladused Vatikani paevikud. Voim, poliitika ja saladused

Автор: John Thavis

Год издания: 

Kaesolev raamat pohineb faktidel, mitte valjamoeldistel. Neil lehekulgedel kirjeldatud sundmused on toesti aset leidnud. Teose aluseks on sajad intervjuud, kirjutised, heli- ja videosalvestised, toesti aset leidnud vestlused ning eelkoige vaatlemine. Koik tegelaskujud, nii vaiksemad kui ka suuremad tegijad, on toelised ja kuigi nende lood voivad tunduda kohati uskumatud, voite kindlad olla, et need ei ole ajakirjanduslikud liialdused ega valjamoeldised vaid Vatikani pentsiku maailma ja sundmuste tapne kroonika.

Haigla Haigla

Автор: Avo Kull

Год издания: 

Raplas elava autori debuutromaan, mille tegevus toimub 1978. aasta sugisel Louna-Eestis. Erinevates liinides kasitletakse tollast elu, kus peategelasteks on uue haigla ehitamise eest vastutav mees ja kohalik gunekoloog, kuid peale selle raagitakse ka noukogudeaegsest meditsiinisusteemist, metsavendlusest ja KGB-st ning paljudest muudest teemadest.