Найти книгу: "Skandal Bozej milosci"


Skandal Bozej milosci Skandal Bozej milosci

Автор: Krzysztof Demczuk

Год издания: 0000

Skandaliste Skandaliste

Автор: Kristina Doda

Год издания: 

Neaizmirstams skandals satricina Londonas smalkas aprindas. Tas sagrauj Dzeinas Higenbotemas reputaciju un neatgriezeniski izjauc vinas precibu planus. Turklat vina ir iemantojusi ienaidnieku – bagato un ietekmigo lordu Blekbernu. Dzeina patveras laukos un ziedo sevi pavadones un guvernantes misijai. Pec desmit gadiem Dzeinai ir jaatgriezas Londona, lai pavaditu savu skaisto masasmeitu uz pirmo debijas balli…

Kaneliu seimos skandalas Kaneliu seimos skandalas

Автор: Michelle Reid

Год издания: 

"Neprotinga ji pykdyti… Bet Entonas Palis nirsta! Jis yra Kaneliu, turtingos graiku seimos, isunis ir turi paveldeti ju turtus. Taciau netiketai atsiranda tikroji paveldetoja – dailute Zoja Elis. Zojai graikiska kilme nieko nereiskia, bet permainos beldziasi i jos duris – tiksliau, beldziasi Entonas su visa savo ruscia didybe. O Zoja net nenutuokia, ka jis ketina daryti toliau…"

Skandalingas romanas Skandalingas romanas

Автор: Elizabeth Bevarly

Год издания: 

Gevinas Meisonas sunkiu darbu ir nepalenkiamu ryztu sukure galinga verslo imperija. Bet dabar milijonieriaus reputacijai iskilo pavojus. Visi snibzdasi, kad Gevinas nepaprastai panasus i Violetos Tendes populiaraus romano veikeja. Keisciausia, kad Gevinas nera net mates sios rasytojos. Violetos romanas – grynas pramanas, bet niekas is Gevino aplinkos tuo netiki. Garsusis verslininkas nutaria pasismaginti ir privercia grazuole rasytoja apsimesti jo drauguze. Juk Violeta isgarsejo jo deka ir yra jam skolinga.

Skandalinga santuoka Skandalinga santuoka

Автор: Кэрол Мортимер

Год издания: 

Keturiu knygu serija „Sent Klerai. Titulai ir aistra“. Ketvirta knyga. Esate mielai kvieciami i Darijaus Vinterio, Karlaino hercogo, ir ledi Arabelos Sent Kler vestuves. Pavojingojo Darijaus reputacija gaubia nemalonus gandai. Ne maziau snekama ir apie ledi Arabela Sent Kler, uzsispyrusia ir bebaime, bet kartu labai geros sirdies moteri. Bet to ji niekada nepripazins… Ir ka sau leidzia ledi Arabela? Pikti liezuviai plaka apie Darijaus pirmosios zmonos mirti – ar Arabela galetu buti su tuo susijusi? Ar hercogas nutrauks sias gedingas ir nepagristas kalbas? Aisku tik viena – Arabela suzinos, koks gundantis gali buti santuokinis guolis…

Aukstuomenes skandalas Aukstuomenes skandalas

Автор: Louise Allen

Год издания: 

Kelione malonumu link… Nakti pries pradedamas kelione laivu po Europa lordas Risas Denhemas susiduria su netiketa kliutimi. Jo kelyje pasipainioja ledi Alteja Kertis – vaikystes drauge, po vyriskais drabuziais slepianti savo moteriska figura. Ledi Teja beviltiskai siekia pasprukti nuo suplanuotos santuokos, o issigelbeti gali tik isplaukusi kartu su laivo igula. Nepaisydamas proto balso Risas nusprendzia priglausti netiketa kompanione. Toks lordo elgesys neabejotinai sukels skandala aukstuomeneje, bet jis baiminasi visai ne to. Tejos artumas kesinasi prikelti seniai jai palaidotus jausmus.