Найти книгу: "В оточенні ідіотів, або Як зрозуміти тих, кого неможливо зрозуміти"


В оточенні ідіотів, або Як зрозуміти тих, кого неможливо зрозуміти В оточенні ідіотів, або Як зрозуміти тих, кого неможливо зрозуміти

Автор: Томас Эриксон

Год издания: 2014

Томас Еріксон (нар. 1965) – шведський письменник, психолог з соціальних комунікацій, біхевіорист та особистий тренер. Як письменник він дебютував у 2011 році з кримінальною серією про біхевіориста Алекса Кінга. Томас написав дві науково-популярні книги про спілкування та поведінку людей – «В оточенні ідіотів» і «В оточенні психопатів». «В оточенні ідіотів» – бестселер 2015—2018 років. Томас Еріксон поділяє людей на чотири кольорові типи. Він описує логіку поведінки, темперамент, систему цінностей представників кожного з кольорів. Чому одних людей ми розуміємо з півслова, а інших не розуміємо взагалі? Чому дуже успішні люди інколи здаються нам ідіотами і психопатами? Як подивитися на себе очима інших людей і навчитися розуміти навіть тих, хто на нас абсолютно не схожий? Книга допомагає краще сприймати людей з різними типами поведінки й ефективно з ними спілкуватись і може стати настільною для керівників, психологів, менеджерів усіх рівнів.
Забути неможливо зберегти Забути неможливо зберегти

Автор: Тимур Литовченко

Год издания: 

Справжнє життя газетяра – це суцільна рутина, не завжди приємна. Тільки час від часу в повсякденній багнюці спалахують яскраві епізоди, а створені на їхній основі матеріали здатні вразити читачів та викликати заздрість колег. Проте саме з отакими «діамантами» слід бути вкрай обережним! Наприклад, зв’язавшися з четвіркою борців за справедливість, чиї наміри видаються вкрай шляхетними, можна і помилитися. Тоді настає час згадати, що закони журналістики написані в буквальному розумінні кров’ю тих, хто їх порушував… і подумати, як би самому не перетворитись на чергову криваву плямку в черговому правилі газетярської роботи.

Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти

Автор: Барбара Шер

Год издания: 

Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, але не визначилися, у який бік рухатися, якщо відчуваєте у собі приховані таланти і маєте заповітні мрії – ця книга саме для вас. Барбара Шер – хрещена мати коучингу, а загальний наклад її семи бестселерів сягнув кількох мільйонів примірників! Зіркове продовження «Мистецтва мріяти» і бестселер за версією New York Times «Мрій правильно» – для тих, хто мріє про справжній успіх і гідне життя. Які бажання ви приховуєте? Чому не наважуєтеся мріяти – через критику, невиправдані сподівання близьких, вигадані зобов’язання, біль нещастя чи відсутність підтримки? Перевірені мільйонами читачів практичні поради і стратегії, цікаві історії реальних людей допоможуть з’ясувати це. Ця книжка не має на меті зробити з вас іншу людину – вона покаже, як саме змінити життя на краще: налагодити особисті стосунки, здобути гідну роботу, творчо реалізуватися, навчившись мріяти правильно!

Мури. Зрозумій свої фантазії Мури. Зрозумій свої фантазії

Автор: Dim Ro Shpigelman

Год издания: 

Это моя первая книга, в ней вы найдёте себя! В книге рассказывается о том, как люди могут видеть ту или другую ситуацию в своей жизни.

Улучшенная сосредоточенность. Практическое руководство. Внимательность в 3 этапа Улучшенная сосредоточенность. Практическое руководство. Внимательность в 3 этапа

Автор: Дмитрий Ленц

Год издания: 

Данная книга для тех, кто хочет улучшить свою повседневную внимательность, также она поможет в решении личных и общих задач!

Бетоноформовочные машины и агрегаты для рассредоточенного строительства Бетоноформовочные машины и агрегаты для рассредоточенного строительства

Автор: А. Ю. Никифоров

Год издания: 

Изложены вопросы технологических преобразований в обеспечении рассредоточенного строительства материалами и изделиями. Рассмотрены основы проектирования производств деревобетонных изделий. Показаны направления формирования системы стационарных и передвижных бетоноформовочных комплексов как средства ускоренного обслуживания труднодоступных строек. Предназначена для научных работников, занимающихся проблемами проектирования объектов стройиндустрии, аспирантов и магистрантов, обучающихся по направлениям 151000.68 «Технологические машины и оборудование» и 270800.68 «Строительство».