Найти книгу: "Hirm: Trump Valges majas"


Hirm: Trump Valges majas Hirm: Trump Valges majas

Автор: Bob Woodward

Год издания: 0000

Washington Posti staazika ja ohtralt parjatud ajakirjaniku Bob Woodwardi „Hirm“ on seni koige pohjalikum ulevaade Donald Trumpi elust Valges Majas. See on haarav ja murettekitav, mahlakate ja kohati uskumatute detailidega vurtsitatud jutustus poikpaise ja mitte koige laiema silmaringiga mehe sattumisest suurriigi etteotsa, pidevatest konfliktidest ja voimuvoitlusest siseringis, alluvate vastuhakust ja tekkinud kahjude minimeerimisest. «Hirm: Trump Valges Majas» on uks 2018. aasta raagitumaid raamatuid kogu maailmas, seda muudi uksnes esimese nadalaga ule miljoni eksemplari.
Lugu valgest rastast Lugu valgest rastast

Автор: Alfred de Musset

Год издания: 

Lugu sellest, kas on voimalik leida onne, kui oled teistest erinev.

Mimi Pinson. Lugu valgest rastast. Kaks armukest Mimi Pinson. Lugu valgest rastast. Kaks armukest

Автор: Alfred de Musset

Год издания: 

Raamatusse on koondatud kolm Alfred de Musset' teost.De Musset (11. XII 1810 – 2. V 1857) tahendab prantslastele sama mis Puskin venelastele voi Byron inglastele. Niisiis on ta eelkoige poeet ja sealjuures veel romantik ning kindlasti ka oivaline jutuvestja.

Lugu valgest varesest Lugu valgest varesest

Автор: Betti Alver

Год издания: 


Trumpeter Fred: A Story of the Plains Trumpeter Fred: A Story of the Plains

Автор: King Charles

Год издания: 


Tode Trumpist Tode Trumpist

Автор: Michael D’Antonio

Год издания: 

"„Tode Trumpist“ annab vastuse koigile neile, kes kusivad: „Kes ikkagi on Donald Trump?“ „Hoolikalt koostatud ja oiglane ulevaade.“USA Today„Ergutav ja ponev lugemine, mis pohineb intervjuudel ja dokumentidel ning votab kokku kumneid aastaid meediakajastust, et raakida lugu Trumpi lapsepolvest, perekonnast, aritehingutest ja korvalepoigetest poliitikasse.“The Washington Post„Tasakaalukas, heade allikatega ja taiuslikult ajastatud.“Financial Times (UK)Eksklusiivsetel intervjuudel ja pohjalikul uurimistool pohinevas teoses jutustab Pulitzeri voitjast ajakirjanik Michael D’Antonio kogu Trumpi loo alates tema aastatest arimehena kuni presidendikampaaniani, mis osutus ootamatult edukaks. Ta annab ulevaate tousudest ja langustest, skandaalidest ja triumfidest ning pidevast kuulsuse- ja rahajahist, mis on teinud Trumpist selle, kes ta tana on. D’Antonio uurib ka Trumpi perekonnavaranduse allikaid, tema puudu poliitikast kasu loigata ning oskust muuta meediakajastust voimuks.„Tode Trumpist“ on esmalt avaldatud 2015. aastal ja nuud uuendatud, et kajastada Trumpi tousu poliitikataevasse. See on halastamatu ja silmi avav ulevaade kogu maailmale enim koneainet pakkuva mehe elust ja karjaarist.