Найти книгу: "Taiuslik suhe"


Taiuslik suhe Taiuslik suhe

Автор: Cara Colter

Год издания: 2008

ElumeesNagusal ja enesekindlal spordimehel Dylan McKinnonil on lihtsalt see maaratlematu miski, mis muudab ta vastassugupoolele vastupandamatuks.Lihtne naineLilleseadja Katie Pritchard teab koike Dylani mojust naistele – mees on tema parim klient! Ettevaatlik lahutatu aga satub koigest hoolimata mehe sarmi voimusesse.
Taiuslik tervis: raamat keha ja vaimu terviklikkusest Taiuslik tervis: raamat keha ja vaimu terviklikkusest

Автор: Deepak Chopra

Год издания: 

Raamat «Taiuslik tervis» esitab teie kehatuubile sobiva toitumise, stressist vabanemise, fuusiliste harjutuste ja igapaevaelu programmi, mille aluseks on 5000 aasta vanune ajurveda opetus vaimu ja keha tervishoiust. Ajurveda abiga saab taastada keha loomuliku tasakaalu ja tugevdada vaimu ning keha uhtsust, et saavutada taiuslik tervis.

Peaaegu taiuslikus maailmas Peaaegu taiuslikus maailmas

Автор: Kristjan Loorits

Год издания: 

Knut kohtab inimtuhjas bussipeatuses Simonat. Nonda algab unenaoline ja helge linnaromaan meestest, naistest ja kummalistest tunnetest. Mooda ei paase ka filosoofiast, psuhhiaatriast, bussipeatuse pingist ja sellest, kuidas ehitatakse lohkudes. Aga eelkoige on lugu siiski linnast, mis hingab miljonite elanike rutmis ja varjab saladust – labi raugete paevade, rahutute oode ja pikkade aastaaegade. Lugeja otsustada jaab, kas tegu on utoopia voi pigem dustoopiaga. Kristjan Loorits opib Helsingi Ulikoolis teoreetilise filosoofia doktorantuuris, tema uurimisteemadeks kaasaegne vaimufilosoofia ja naturalistlik metafuusika. Noore omanaolise autori esikromaan „Literistid ehk Patrik Laurise kummaline elu“ ilmus 2012. aastal.

Taiuslik lootus. Montgomery vennad, 3. raamat Taiuslik lootus. Montgomery vennad, 3. raamat

Автор: Нора Робертс

Год издания: 

New York Timesi menukirjanik Nora Roberts tutvustab teile Montgomery vendasid Beckettit, Ryderit ja Owenit, kes aratavad oma kodulinnas elule odusa voorastemaja. Ryder on vendadest koige raskema iseloomuga: valiselt on ta akiline, kuid sisimas hell. Ta on pahur ega seltsi eriti teistega, kuid kui ta tooriistavoo puusale kinnitab, ei suuda ukski naine ta seksikale konnakule vastu panna. Valja arvatud – pealtnaha – Hope Beaumont, ta oma voorastemaja juhataja…

Taiuslik elu? Voi taiuslik vale? Taiuslik elu? Voi taiuslik vale?

Автор: Emily Elgar

Год издания: 

Oine vaikus on kui koiksus – pinev, loputa. Iga hetk on oodata hekis rabistamist, kerget proksatust, kui ornad raod Maisie krabedate kappade all murduvad. Aga praegu valitseb vaikus. Ta otsustab mitte muretseda, kohendab kotti olal, hoikab uuesti ja jatkab mooda tuttavat konarlikku tanavat oma teed.Selja taga valgatavad autotuled ehmatavad teda, nagu tungiksid need isiklikku hetke. Auto on tuttav. Ta lehvitab, heites asfaldile varju, millel on ebaloomulikult pikad kaed.Ta kiirendab sammu jooksuks, eespool on moodasoidutasku, nad saavad seal peatuda ja raakida. Aga jooksmine on auto tahelepanu koitnud, ja ta tunneb, justkui oleksid tema seljale suunatud autotuled kantud elajalikust raevust nagu klaasistunud pilguga transis metsloomal, kel soormeis saagi lohn.Alice Marlowe’d, St Catherine’i haigla ulemode, on liigutatud noore naise ilust, haprusest ja haavatavusest. Ja siis avastab Alice, et tema hoolde usaldatud patsient varjab suurt saladust. Psuhholoogiline ponevik, Emily Elgari esikromaan, heidab loole valgust mitmest vaatepunktist.

Taiuslikkust leides. Kolmas raamat Taiuslikkust leides. Kolmas raamat

Автор: Susan Mallery

Год издания: 

Kui Pia O?Brieni parim sober sureb, usub Pia, et saab paranduseks sobratari armsa kassi. Selle asemel saab ta aga paranduseks kolm kulmutatud embruot. Kuna Pial on selja taga terve rida nurjunud armulugusid ning tema vanemlikud oskused vorduvad tema enda meelest hamstri omadega, ei usu ta, et on emaduseks loodud. Kuid soovides teha oigesti, otsustab Pia saada uksikemaks. Ja kohtub juba samal paeval jumaliku ja seksika mehega.
Kasuperes kasvanud ja pooraselt rikkaks saanud Raoul Moreno peab Californias Fool?s Goldis lastelaagrit. Parast viimast nurjunud suhet usub Raoul, et naistele puhendumisega on tema elus lopp. Kuid sellegipoolest ei saa ta armsat ja seksikat Piat motetest – ning pakub valja poorase plaani. Ent kas saarane ebaharilik algus voib viia taiusliku lopuni?