Найти книгу: "Gallagher Justice"


Gallagher Justice Gallagher Justice

Автор: Amanda Stevens

Год издания: 0000

Justice is in her blood…Fiona Gallagher hails from a long line of Chicago lawmen, and has fulfilled her heritage as a prosecutor, driven to put away the slime of the streets. But now she's going head-to-head with the police force, on the trail of a cop gone bad…Detective Ray Doggett is hell-bent on preventing Fiona from getting in too deep. The determined prosecutor has gotten too close to exposing the truth about the crime ring…and about him. Forcibly attracted to Fiona, he'd been sent undercover to investigate corruption–not fall in love. That is far too dangerous…for both of them.
De la justice criminelle en France De la justice criminelle en France

Автор: Alphonse Marc Marceline Thomas Berenger

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «De la justice criminelle en France : d'apres les lois permanemtes, les lois d'exception, et les doctrines des tribunaux / par M. Berenger».

Justice For All: Вся правда о группе «Metallica» Justice For All: Вся правда о группе «Metallica»

Автор: Джоэл Макайвер

Год издания: 

Уникальная пошаговая реконструкция славного пути главной металлической группы планеты. Все, что нужно знать о «Metallica», – в блестящем исследовании известного музыкального критика и настоящего металлиста Джоэла Макайвера.

Gallagheri tudrukud 1: Spiooni ei tohi suudelda Gallagheri tudrukud 1: Spiooni ei tohi suudelda

Автор: Ally Carter

Год издания: 

Gallagheri Akadeemia vaidab end olevat tutarlastekooli geeniustele. Tegelikkuses tahendab selles koolis kehaline kasvatus suvenemist voitluskunstide peenematesse saladustesse, reaalained annavad ulevaate moodsamatest keemiasoja trendidest ja kodutoode hulka kuulub salakoodide murdmine.Ehkki opilane Cameron Morgan oskab neljateistkummet keelt ja suudakstappa mehe oma paljaste katega seitsmel fantaasiarikkal moel, pole tal aimugi, mida ette votta siis, kui ta kohtab tavalist poissi, kes peab teda tavaliseks tudrukuks.New York Timesi bestsellerPABERRAAMAT SOODUSHINNAGA

Gallagheri tudrukud 2: Usalda mind, kui julged Gallagheri tudrukud 2: Usalda mind, kui julged

Автор: Ally Carter

Год издания: 

Gallagheri Akadeemia vaidab end olevat tutarlastekooli geeniustele. Tegelikkuses tahendab selles koolis kehaline kasvatus suvenemist voitluskunstide peenematesse saladustesse, reaalained annavad ulevaate moodsamatest keemiasoja trendidest ja kodutoode hulka kuulub salakoodide murdmine. –Cammie Morgan leidis imelise poiss-sobra Joshi, kuid sunniti temast loobuma. Suda murtud, ei ihka ta nuud muud kui uut rahulikku semestrit. See on muidugi tuhi lootus, kui sa parined auvaarsest luurajate suguvosast ja kaid erakordsetele tudrukutele moeldud spioonikoolis.Cammie puuab kangesti olla tavaline tudruk, kuid ohtlik elu ei jata teda maha. Koos sopradega avastab ta, et kool valmistub voorustama imelikke kulalisi, kel koodnimeks Mustsarv. Ja siis suudistatakse just teda koigi kooli saladuste tosisesse ohtu seadmises. Et tode lagedale tirida ja Cammie suust puhtaks pesta, ronivad tema ja ta sobrad oige pea kooli salakoridorides ja jalitavad koike ning koiki. Ehkki nad on treenitud spioonid, on vastased seekord nutikamad (ja nunnumad) ning panused korgemad – nii kooli saatuses kui ka Cammie sudames.PABERRAAMAT SOODUSHINNAGA

An Appeal to Honour and Justice, Though It Be of His Worst Enemies. An Appeal to Honour and Justice, Though It Be of His Worst Enemies.

Автор: Даниэль Дефо

Год издания: