Найти книгу: "Langevate tahtede serenaad"


Langevate tahtede serenaad Langevate tahtede serenaad

Автор: Adena Sepp

Год издания: 0000

Mees luges mahedal haalel luuleridu,taustaks vaikne lainete loksumine ja rohutirtsude uhetooniline siristamine…Karolina vaatas suuril silmil tahistaevasse ning suutis vaevu hingata – ta toesti kuuleb, kuidas langevad tahed laulavad serenaadi ja see on nii lummavalt ilus…
Langenud tahtede hoog. Morbiidne ilu I. Langenud tahtede hoog. Morbiidne ilu I.

Автор: Mihkel Vasar

Год издания: 

Mihkel Vasara romaan "Langenud tahtede hoog" jutustab teismelisest tutarlapsest Karist, kes opib uhes Tallinna eliitkoolis, ent on koike muud kui tavaline kooliopilane. Kari on moned aastad tagasi kaotanud plahvatuses parema kae, ta emast on selle onnetuse tagajarjel saanud narkomaan. Kari on ka ise seotud salakaubavedajate ning narkomafioosode sunge ja vagivaldse maailmaga. Selles gootilikult tumemeelses ja dramaatilises loos on verd ja laipu, ent on positiivseidki noote – tutarlaps tahaks kooli lopetada ja ema uimastitest voorutada.

Kulasaunast tahtede juurde Kulasaunast tahtede juurde

Автор: Laura Valik

Год издания: 

Kas oled kunagi kulasaunas kainud? Kuulnud lugusid seljapesust voi mustilistest saunavaimudest? Visanud leili 120 kraadises kuumas ja vihelnud koos naljalembeliste saunalistega? Leppinud omaenda alastusega ja leidnud ules uhispesu avalikud volud? Mis need uhispesu volud ongi? Kui Lasnamael jalutaks sulle vastu uks oige tumedat verd tuup, kas oskaksid siis aimata, et temagi kaib igal laupaeval kulasaunas? Voi, et tema suured pruunid silmad on voitnud nii monegi kohaliku kulaelaniku sudame? Oled ehk kohanud monda kulasauna pidulist voi karmima kaega kahmlejat? On sind hirmutatud kulasaunas varitseva jalaseene voi piiluaugu legendiga? Voi ei heiduta see koik sind sugugi, sest hindad vanade eestlaste looduslahedust ja motiskled salamisi ka esivanemate segasauna kombestiku ule? Aga ehk tead sedagi, et tanapaeval voib kulasaunas kohata nii Lamborghinisid kui paris kosmonaute? Koige suuremad seiklused on monikord peidetud oige lahedale – just nagu kulasaun Eestimaal!
Kulasaunast tahtede juurde on kogumik uhe vaikese kulasauna lugudest, saunalistest ja nende seiklustest. Rannak koige muhedamate ja koige teravamate motete piirimail, kus pole uht ilma teiseta. Nali ja uhiskonnakriitika on poimunud justkui oo ja paev. Kuid see on ka lugu iseenda, oma juurte ja vanavanemate kulastamisest – kulasaun on uks mustiline koht!
Pilet kulasauna on 4 eurot, nonda ka e-raamatu hind – kuid see sisaldab suisa 23 virtuaalkulastust!