Найти книгу: "Moodsad armastajad"


Moodsad armastajad Moodsad armastajad

Автор: Emma Straub

Год издания: 2016

Nutikas, kaasahaarav, vastupandamatu. – Liane Moriarty Straubil on anne paljastada elu suuremaid todesid vaikeste tahenduslike detailidega. – New York Magazine, Vulture
Sobrad ja endised ulikooliaegsed bandikaaslased Elizabeth, Andrew ja Zoe on aastate jooksul olnud tunnistajaks erinevatele olulistele sundmustele uksteise elus – abiellumine, kodu ostmine, ettevotete ja perekonna loomine. Samal ajal on nad puudnud koigest vaest sailitada oma noorusaja identiteeti. Bandi hiilgeaegadel varjas Elizabeth oma Kesk-Laane naeratuse ulbuselooriga, Andrew lasi juustel pikaks kasvada ja Zoe oli see lesbi, kellega koik heteronaised magada tahtsid. Nuud, neljakumnendates, elavad nad koik Brooklynis, sugavalt keskklassiga asustanud naabruskonnas, uksteisest hoikekaugusel, ning taiskasvanute maailma argipaev naib olevat saabunud valutult. Aga sel suvel, kui kahe paari lapsed on korraga suureks saanud (ja magavad teineteisega), hakkab nende hoolega ehitatud maailm laiali lagunema ning paevavalgele kistud saladusi – nende endi, aga ka kuulsa neljanda bandiliikme kohta, kelle tahelend toimus ilma nendeta – ei saa enam kalevi alla peita. Straubi romaan, milles segunevad elutarkus, labinagelikkus ja huumor, koneleb sopradest, uudishimust, ambitsioonidest ja naudingutest, nooruse elevusest, keskea ootamatusest ja tosiasjast, et meie kired – olgu nendeks toit voi soprus voi muusika – ei kao pariselt iial, need lihtsalt arenevad ja kasvavad koos meiega. Emma Straub on Ameerika kirjanik, kelle sulest on ilmunud kolm romaani ja novellikogu. Tema jutte ja artikleid on avaldatud ka Vogue’is, New York Magazine’is, The Paris Review’s ja The New York Timesis. Straub elab koos abikaasa ja kahe pojaga New Yorgis ning tal on oma raamatupood Books Are Magic.
Supilinna armastajad. Triloogia viimase osa II raamat Supilinna armastajad. Triloogia viimase osa II raamat

Автор: Olev Remsu

Год издания: 

„Poiss, vaata, siin moodus sinu lapsepolv,“ utles ema.See loikas hinge.„Kas see on siis loppenud?“ ei osanud Kolla midagi targemat oelda.„Niigi pikaks veninud. Ammu oli aeg, et lopeks.“ Poisid on suureks kasvanud. Dokumentaalmuinasjutu (autori zanrimaaratlus) viimane osa viib lugeja 1960.–1965. aastate Supilinna, andes tollasest elu-olust sama varvika pildi nagu triloogia esimestes raamatutes „Supilinna poisid“, „Supilinna surmad“ (molemad 2012), „Supilinna armastajad I osa“ (2013).

Poluglottidest armastajad Poluglottidest armastajad

Автор: Lina Wolff

Год издания: 

Max Lamas unistab armukesest, kes raagib koiki ta keeli. Otsingud viivad ta Stockholmist Itaaliasse, kus ta opib tundma uht markiisi, kes on laostumise aarel. Ellinor on parit uhest Louna-Rootsi kulakesest. Uhel paeval paneb ta ules tutvumiskuulutuse: Ma olen kolmekumne kuue aastane ja otsin orna, aga mitte liiga orna meest. Ja Lucrezia on tunnistajaks oma vanaema allakaigule tuhjaks jaanud palees.Omavahel poimuvate romaaniloimede keskmes on mehe pilk naisele – aga ka vorgutamine ja alandus, armastajate sudantlohestav olukord ja unistus moistmisest.Romaan „Poluglottidest armastajad“ sai 2016. parima ilukirjandusteose Augustipreemia, mis on oma nime saanud August Strindbergi jargi ja mis on uks Rootsi tunnustatumaid kirjandusauhindu.

Armastajad Londonis Armastajad Londonis

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

Lanthia Grenville on aasta otsa leinanud oma vanaisa ning teda pole seetottu veel debutandina seltskonnas esitletud.Ema saadab ta maalt Londonisse, et Lanthia ostaks kleite balli jaoks, mille lord-asevalitseja Austria hertsoginna auks korraldab.Lanthiat saadab ema sobranna proua Blossom ja nad peatuvad The Langhamis, Londoni uhes suurimas ja prestiizsemas hotellis…