Найти книгу: "Teine katse"


Teine katse Teine katse

Автор: Aura Holden

Год издания: 2009

Nad armusid teineteisesse esimesest pilgust. Loogiline oleks arvata, et usna varsti jargnevad pulmad, sest enamik armulugusid areneb just sel kombel. Kuid neil kummalgi oli abielust erinev arusaam. Kumbki ei kujutanud elu ette teiseta… kuid koos olla ka ei saanud.
Olla keegi teine Olla keegi teine

Автор: Arvo Moldri

Год издания: 

29. detsembril 1951.a. Serga kulas, Meremae vallas, Vorumaal, nagi ilmavalgust pisike poisinaapsuke, kelle edasine elu on kulgenud sedamoodi, et sellest raamat vois saada. Autori eelmine teos “Kuuvirvendus" sundis lastelaste jaoks. Temas on ajastute hongu ja «Taadu» toimetamist selle keskel…Poliste Setomaa juurtega olles ja suurema osa elust looduslahedast eluviisi motetes hoides, sundis kirjutamisainet ka edaspidiseks. Kaesolev teos “Olla keegi teine" on raamat sellest, millisena on autor oma kujutlustes nainud uhe Setomaa kula sundi tollel kaugel ajal, kui metsad olid suured…

See ja teine See ja teine

Автор: Jaan Kaplinski

Год издания: 

Jaan Kaplinski esseistikat

Aravalitu. Teine raamat Aravalitu. Teine raamat

Автор: Erik Tohvri

Год издания: 

Iga inimese, ka koige silmapaistmatuma, elukaik on ainulaadne ja kordumatu ning vaariks seega omaette romaani. Ka Rakvere koolitudruk Vaike vaatas juba varases nooruses tema ees saravale eluteele suurte lootustega, sest see pidi andekaks tunnistatud tudrukut viima ainult ulesmage, saama taevatrepiks, mille lopul ta sinilinnu tiivul korgustesse touseb. Paraku tegi karm elu tema plaanidesse peagi oma korrektiivid ja toestas, et andekus on ainult imetilluke eeldus selleks, et aravalituks saada; sinilinnu puudmiseks peab inimene lisaks andekusele omama veel palju muud, koigepealt raudkindlat tahet eesmargi nimel oma norkusi voita ja emotsioone juhtida. Aga alati ei piisa sellestki – kui suured ajaloolised sundmused kogu rahva elu segamini loovad, saab varem nii ahvatlenud sinilinnu puudmisest vaid soov ellu jaada. See on lugu Vaike Katterist – pehmest ja samas isekast, boheemlase hingega eluvoorast ja ometi koikidele rasketele katsumustele vastu pidanud naisest, viiekordsest emast ja kumnekordsest vanaemast. Lugu, mis peegeldab selle roomsaloomulise naise roomuvaest elu labi viiekumne aasta.

Eelsoodumus armastada. Teine raamat Eelsoodumus armastada. Teine raamat

Автор: Tiit Sepa

Год издания: 

Hooldekodust pogenenud Tiina on leidnud ules tutre ja kohtunud taas kunagise armastatu Erikuga, keda ta ka koige raskematel aegadel pole unustanud. Kuigi armastuseotsingud viivad Tiina ootamatutele radadele, naib, et nuud on ta leidnud nii onne kui ka hingerahu, kuid minevikusuhted tulevad taas Tiinat painama, seades ohtu tema vaimse ja fuusilise tervise.

Vilja teine elu Vilja teine elu

Автор: Kalle Muuli, Tiit Pruuli

Год издания: 

Vilja Savisaar-Toomast on otsustanud tommata joone oma eelmise ja praeguse elu vahele. Ta teeb seda valusalt, aga ausalt. Meie ees rullub lahti ilusa maatudruku teekond Eesti poliitilise seltskonna absoluutsesse tippu. Hind, mis sel teekonnal maksta tuli, on rank.