Найти книгу: "ARGEN NAZERA"


ARGEN NAZERA ARGEN NAZERA

Автор: Борис Викторович Мызников

Год издания: 0000

Не хватает романтики, сказки в жизни? Все просто – начни читать! Все смешается, жизнь настоящая, выдуманная, радость и грусть, параллельные миры!
Memoire sur l'interet limite et sur l'interet illimite de l'argent, dans les temps anciens et dans les temps modernes Memoire sur l'interet limite et sur l'interet illimite de l'argent, dans les temps anciens et dans les temps modernes

Автор: Группа авторов

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Memoire sur l'interet limite et sur l'interet illimite de l'argent, dans les temps anciens et dans les temps modernes / рrecede, d'une dissertation politique relative aux ecrits licencieux par M. P.B. de Boucher».

Minu Argentina Minu Argentina

Автор: Liis Kangsepp

Год издания: 

Populaarse raamatu parandatud ja taiendatud uustrukk, lisatud on foto ja epiloog. Raamat raagib loo sellest, kuidas endine majandusajakirjanik jattis oma mugava elu Eestis ja kolis toole Buenos Airese vaestelinnaosasse, mismoodi ta seal paevakeskuses prussakatega voitles ja siis hoopis ulemuseks sai, mismoodi ta kais tutvumas vaalade ja pingviinidega, mismoodi ta ei suutnud prugikastiinimesega intervjuud teha, kuidas rullusid suhtemustrid vabatahtlike hulgas ja „Kakluskubiks” nimetatud uhiskorteris. „Buenos Airese hing on ulbe ja pirtsakas; samas ka ullas ja suuremeelne,” utleb autor. „Uhel hetkel virutab ta sulle oelalt naerdes sellise paugu, et vajud polvili, veremaik suus; teisel hetkel teeb sulle uskumatuna naivaid suuremeelseid kingitusi.”

La timbale d'argent La timbale d'argent

Автор: Леон Вассер

Год издания: 


The Amazing Argentine: A New Land of Enterprise The Amazing Argentine: A New Land of Enterprise

Автор: Fraser John Foster

Год издания: 


L'Argent L'Argent

Автор: Эмиль Золя

Год издания: