Найти книгу: "Ralphie naised"


Ralphie naised Ralphie naised

Автор: Christine Rimmer

Год издания: 0000

Ralphie Styles oskas naistega kaituda – paljude naistegaKantrilauljast baaripidajaks hakanud Phoebe Jacks oleks pidanud teadma – ta oli Ralphie’ga abielus olnud, enne kui mees tema parima sobranna juurde laks. Ja siis teise hea sobranna juurde. Kuid Ralphie peale lihtsalt ei saa pikalt vihastada.
Naised Naised

Автор: Anton Tsehhov

Год издания: 

Anton Tsehhovi 1891. aastal ilmunud novell.

Naised paikesevalguses Naised paikesevalguses

Автор: Frances Mayes

Год издания: 

Ameeriklanna Kit Raine elab Toscanas ja kirjutab biograafiat oma heast sobrast, vastuolulisest naisest, kes heidab ikka veel Kiti enese elule varju. Tema too jaab toppama, kui saabuvad kolm naist ? Julia, Camille ja Susan ?, keda seob hiljuti solmitud soprus. Susan, kolmest naisest koige hakkajam, on keelitanud sopruskonna loobuma uksluisest elust USA-s ja uurima Toscanas kauni maja. Hoolimata sellest et voorast kultuuri ei tunne uustulnukad kuigi hasti, annab asja targanud seiklusjanu neile julgust elu nautida. Aga kuidas seda tapsemalt teha? Kiti juhendamisel sukelduvad kolm sopra Itaalia ellu ja oma ammu unustatud kirgedesse, ja sel koigel saavad olema usna ootamatud tagajarjed. Frances Mayes, autor, kelle sulest on ilmunud ulipopulaarne „Toscana paikese all”, kirjutab talle omase soojusega kaunitest paikadest, toidust ja soprusest. „Naised paikese all” on lugu neljast ameeriklannast, kelle elud saavad uhe erakordse aasta jooksul Itaalias uue suuna.

Ralphie's Wives Ralphie's Wives

Автор: Christine Rimmer

Год издания: 

Ralphie Styles had a way with women–lots of women.Country-singer-turned-bartender Phoebe Jacks ought to know–she'd been married to him–before he'd moved on to her best friend. And then her other best friend. But you just couldn't stay mad at Ralphie. Or could you? When he's killed in a suspicious hit-and-run, pregnant wife #4 is suddenly a widow–and a suspect.It's up to Ralphie's best friend from out of town, P.I. Rio Navarro, and Phoebe to see that the old charmer's killer is brought to justice. But Ralphie never mentioned his pal Rio was so attractive–or that he might just be the stand-up guy Ralphie never could be….

Naised, kes armastavad liiga palju Naised, kes armastavad liiga palju

Автор: Robin Norwood

Год издания: 

See New York Timesi ajatu bestseller on aidanud miljoneid maailma naisi, kes on kimpus liigse klammerdumisega oma partnerisse. Autor uurib: miks on nii paljud naised armunud valedesse meestesse; meestesse, kes on emotsionaalselt kattesaamatud, hoivatud too, alkoholi voi teiste naistega; meestesse, kes ei vasta neile armastusega?Selles suureparases raamatus aitab autor niisugustel naistel end ara tunda ning muuta oma senist destruktiivset armastuse kaitumismustrit. Kui armastus tahendab elamist pidevas valus, siis on just see teos kohustuslik lugemisvara.Kaesolevas raamatus on autorilt uus eessona ja taiendatud lisasid.Erakordne eneseabiraamat, mida loed nagu haaravat ponevikku. See kaunilt kirjutatud intelligentne teos voib aidata naistel muuta oma sogeda armastuse mustrit.– Los Angeles Times

Moned kummalised naised Moned kummalised naised

Автор: Toomas Vint

Год издания: 

Te viibite kunstinaitusel, naete seal eksponeeritud aktimaale ning motlete, et oleks oige ponev teada maalidel kujutatud naistest nii uht kui ka teist. Raamatus „Moned kummalised naised“ pakub kunstnik ja kirjanik Toomas Vint teile sellise erakordse voimaluse. 2014. aasta kevadel Haus Galeriis eksponeeritud aktimaalid hakkavad raamatus konelema ja iga naine jutustabki teile oma meelikoitva loo.Raamat sisaldab 16 juttu ning 16 varvireproduktsiooni Toomas Vindi maalidest.