Найти книгу: "На волю!!! Збірка віршів українською та російською мовами"


На волю!!! Збірка віршів українською та російською мовами На волю!!! Збірка віршів українською та російською мовами

Автор: Ігор Миколайович Голомозий

Год издания: 0000

Життя, чи смерть? Що чекає на вас у вічністі??? Обери сам. Зараз. Жизнь, или смерть? Что ждёт вас в вечности??? Выбери сам. Сейчас.
Про милосердя та любов. Збірка віршів українською та російською мовами Про милосердя та любов. Збірка віршів українською та російською мовами

Автор: Ігор Голомозий

Год издания: 

«Любов – вона навіки. Люблять навіть каліки, Багаті люблять люди, І бідні з від усюди. Є люди – люблять Бога – Таким у Рай дорога. Люблять чорта – тривога!!! У пекло йде дорога.»

Котик Мурчик, кот Баюн. Колискові – українською та російською мовами Котик Мурчик, кот Баюн. Колискові – українською та російською мовами

Автор: Ігор Голомозий

Год издания: 

Мама дитятко люляє, А Господь оберігає. Відпочинь моя дитино в темну нічку тихой мирно. … Мама дитятко люляет, А Господь оберегает. Отдохни за день усталый, Ночкою ребёнок малый.

Веселий паровоз Чу-Чухин та його друзі. Дитячі оповідання (українською) Веселий паровоз Чу-Чухин та його друзі. Дитячі оповідання (українською)

Автор: Федір Титарчук

Год издания: 

Перед Вами збірка дитячих казок. Місце дії: «казкова» місцевість десь на Полтавщині, районі, як відомо, що славиться притулком відьом, нечисті і наповнений іншими атрибутами надприродного. У лісі, де раніше стояли військові, які покинули ці місця, залишивши все своє нерухоме господарство. Залишилося і депо, яке з часом почало приходити в запустіння, як і всі в цьому лісі, поки в ньому не оселилися мандрівні паровозики.

Економка. Переклад українською – Ольга Блик Економка. Переклад українською – Ольга Блик

Автор: Віолета Лосєва

Год издания: 

Перший переклад українською мовою здійснив ВасильДронь. Дякую тобі, мій перекладачу, за підтримку, занатхнення і за те, що ти взявся за справу, якою ніколи не займався, і зрозумів навіть те, що було між рядків.Остаточний переклад здійснила Ольга Блик. Спасибі тобі, моя дівчинка, за професіоналізм, небайдужість, скрупульозність і любов до української мови.