Найти книгу: "Tootaja meelespea"


Tootaja meelespea Tootaja meelespea

Автор: OU Mitu juttu

Год издания: 0000

Trukisest leiab voimalikult laiapohjalist informatsiooni toosuhete kohta(moeldud ka neile inimestele,kellel on kerge vaimne voi psuuhiline puue).
Tagasiside tootajate arendamisel Tagasiside tootajate arendamisel

Автор: Kristel Jalak

Год издания: 

Tagasiside on oluline ja voimas juhtimisvahend, mis valel kasutamisel on havitav, oigel aga voib imesid teha. “Selle raamatu puhul on tegemist naitega, et haid asju ei pea alati valismaalt otsima minema,“ markis Veolia Keskkonnateenuste tegevjuht Argo Luude Kristel Jalaku uue raamatu “Tagasiside tootajate arendamisel” kohta. Kogenud juht, personalijuht, konsultant ja koolitaja Jalak kasitleb raamatus erinevaid tagasiside andmise vorme koos asjalike ning praktiliste naidete ja teoreetilise taustaga. See teeb raamatust sobiva abivahendi neile, kes alles planeerivad tagasiside protsesse rakendama asuda, ning on ka heaks maluvarskenduseks neile, kes juba tagasiside andmise/saamise volud endale selgeks teinud. Enamik juhte ja tootajaid noustub sellega, et tagasiside on vajalik. Samas kurdavad inimesed sageli tagasiside nappuse ule. Ainus, mis on hullem kui halvasti antud tagasiside, on selle vahesus. Seega – tagasiside on oluline. Regulaarne tagasiside selle kohta, kuidas mul laheb, annab hea voimaluse areneda oma toos ja isiksusena. Tagasiside on kommunikatsioon inimeste vahel, mille abil me saame teada, kuidas me teisi inimesi voi umbritsevat maailma nende arvates mojutame. Tagasiside abil saame kontrollida, kas me teeme seda, mida arvame end tegevat? Me pole alati teadlikud oma kaitumisest, ka ei pruugi me tajuda seda, kuidas see teistele paista voib. Selles raamatus kasitletakse tagasisidet kui protsessi, mille kaigus antakse inimesele teada, kuivord tema tegevus vastab – voi ei vasta – kokkulepitud sooritusstandarditele, teiste inimeste ootustele voi tulemuse saavutamiseks vajalikele tegevustele.

Meelespead Meelespead

Автор: Helju Pets

Год издания: 

„Meelespead” on 1940. ja 1950. aastate Hiiumaal hargnevperekonnalugu, mis kirjeldab vaikeste inimeste elu ja otsuseid suurteajaloosundmuste keerises. Loo keskmes on tudruk nimega Ede, kes elabvanavanemate hoole all ja saab koolis stalinistliku kasvatuse, teadmataseejuures midagi oma vanemate saatusest.Traktorist jollitas suuremoodulist kullatud raamis Stalini portreed.„Noh, vaata!” uhkustas Luukere. „Vean meie riigi juhti! On ju Stalin!”„On,” noustus traktorist. „Aga kuhu sa viid ja miks?”„Viin isakese pildi tema tutrele. Kas sa siis pole kuulnud, et Metsakulaselab Stalini tutar, Ede Muller? Saksa perekonnanimega kull, aga missellest.”Tanapaeva 2015. aasta romaanivoistlusel aramargitud „Meelespead” onHelju Petsi viies romaan.

Uus tootaja ettevottes Uus tootaja ettevottes

Автор: Silja Soon

Год издания: 

Brosuuri eesmark on selgitada, kuidas saada uuest tootajast vanaks olijaks ja sealjuures terveks jaada. Lisaks antakse ulevaade toolepingust, muudest kokkulepetest, dokumentidest ja tingimustest, millega tasub arvestada. Samuti saab teavet juhendamise ja valjaoppe korraldamise, tookoha ja -vahendite uuele tulijale sobivaks kohandamise, tervisekontrolli jm vajaliku kohta.