Найти книгу: "Vyras uz pinigus"


Vyras uz pinigus Vyras uz pinigus

Автор: Leslie Kelly

Год издания: 2012

Jei jau tenka pirkti vaikina, reikalai visai paslije… Artejant seimos susiburimui, Anei Deivis staigiai prireikia vaikino, kuris pakeistu buvusiji. Tiktu bet kuris grazuolis. Taciau Ane vienisiu labdaros aukcione pasirenka be galo patrauklu vyruka darbininka. Sonas Mefis dar nustebins mergina. Jis – joks darbininkas, o issilavines europietis verslininkas, kuris geba meistriskai pamaloninti moteris. Ypac Sonas nori pamaloninti Ane!
Tikras vyras Tikras vyras

Автор: Amy Andrews

Год издания: 

Zurnaliste Seide Blis turi tiksla irodyti, kad yra geriausia. Jai kliudo tik trys dalykai: 1. Pavojingai patrauklus fotografas Kentas Nelsonas – jis per daug arogantiskas. 2. Kelione automobiliu per Australija su tuo pasiputusiu fotografu. Be to, ji niekada nemiega po zvaigzdetu dangumi. 3. Nenumaldomas troskimas ismesti savo taisykliu knygele per automobilio langa. Juk tai, kas atsitinka kelyje, ir pasilieka kelyje. Tiesa?

Vyras lapkriciui Vyras lapkriciui

Автор: Lori Foster

Год издания: 

Dvieju knygu serija „Aistros ikaitai“. Antra knyga. Kai lupos taria „ne“, o kunas saukia „taip!“ Tikslas pateisina priemones. Amandai Barker reikia Dzoso Marsalo. Del jo seksualaus kuno, selmiskos sypsenos ir mergisiaus reputacijos ji galetu parduoti tukstancius labdaringo kalendoriaus egzemplioriu. Bet leitenantas Dzosas ne tik nesutinka bendradarbiauti – jis megaujasi galedamas Amanda erzinti. Dzosas jau daugybe kartu atsisake pozuoti kalendoriui, taciau neigiamas atsakymas paneles Barker nesustabdys – jai reikia vyro lapkricio menesiui. Tik ar sutiks Amanda su leitenanto Marsalo salyga: jis ispildo jos prasyma, o ji atsizvelgia i jo norus, kuriu sis mandagiais zodeliais nedangsto. Dzosas geidzia gundancio Amandos kuno.

Uz jokius pinigus Uz jokius pinigus

Автор: Catherine Mann

Год издания: 

Sesiu knygu serija „Beverli Hilso Hadsonai“. Penkta knyga. Reikalingas: pagrindinio vaidmens atlikejas. Visas pasaulis gulejo Belai Hadson po kojomis. Taciau asmeniniame jos gyvenime vyravo sumaistis: zeminantis issiskyrimas, ant kulnu lipantys paparacai… Holivudo zvaigzdei reikejo begti. O pasprukusi ji pateko tiesiai i malonumu nakti su viesbuciu magnatu Semu Garisonu. Taciau Semui vienos nakties Belos glebyje negana.