Найти книгу: "Aistringa selione"


Aistringa selione Aistringa selione

Автор: Candace Havens

Год издания: 2015

Reportere Meise Reinolds atsikelia gyventi i Teksaso miesteli Ezero Idile. Neseniai ji paveldejo didziuli nama ir vietini laikrasti, deja, miestelio gyventojai atvykele priima nesvetingai. Prielankuma rodo tik didziulis jos priglaustas suo. Avedama raudonais aukstakulniais ir kiaurai permirkusi lietuje Meise bando istumti nepaklusnu danu doga i savo automobili. Tokia ja isvydes leitenantas Bleikas Maiklsas kaipmat uzsiliepsnoja geismu. Bet ne vienas netroksta nieko rimto. O patenkinti nenumaldomus geidulius galima vieninteliu budu. Tereikia karteli aistringai paselioti…
Ak, kokia aistringa naktis! Ak, kokia aistringa naktis!

Автор: Leslie Kelly

Год издания: 

Kas slypi po gundancia kauke? Visi Helovino vakareliai yra tikra atgaiva akims. Ir kai kas jau patrauke zurnalisto Cezo Brauningo demesi. Labai miela nedorele tviskanciais raudonais plaukais ir giliomis tamsiomis akimis zada intriguojanciu nuotykiu. Jai nebutina sakyti vardo. Jai nereikia rimtu santykiu. Tik stebuklingos, aistra alsuojancios nakties. Lulu Vandenberga slepia veida po kauke, bet ji puikiai zino, kas yra Cezas. Juodu kone visa vaikyste erzino vienas kita. Ta akimirka, kai Cezas ja paliecia ir juodu uzvaldo aistra, Lulu supranta, kad niekada negales atskleisti, kas ji tokia. Bet Cezas prisiekia surasti savo svajoniu moteri dar sventei nepasibaigus.

Ane ir aistringasis amerikietis Ane ir aistringasis amerikietis

Автор: Кэрол Мортимер

Год издания: 

Astuoniu knygu serija „Balforu seimos paveldetojos“. Sesta knyga. Ane yra vienisa motina, dievinanti savo suneli, bet, kaip ir visoms Balforu atzaloms, jai tenka labai pasistengti, kad suteiktu jam normalia vaikyste. Netiketai likimas vel sviedzia ja tiesiai i glebi zaviajam Lukui Salvatorei, jos sunelio tevui! Lukas nezino, kad turi sunu. Ane privalo jam pasakyti, bet Lukui rupi tik skandalinga Balforu seimos reputacija. Ar Anei pavyks itikinti Luka ir suteikti suneliui proga pazinti savo teva?

Aistringasis losejas Venecijoje Aistringasis losejas Venecijoje

Автор: Bronwyn Scott

Год издания: 

Keturiu knygu serija „Paveldetojai“. Trecia knyga. Kai sekasi, visi losejai vienodi… Venecijoje, kur statomos didziules sumos, susedus prie losimo stalo su nuozmiu priesininku, Nolanui Grejui prireiks ne vien sekmes. Jis turi zutbut islosti, nes ant kortos pastatyta zaviosios Dzanos Minoti nekaltybe! Sekme jam sypsosi , ir Nolanas isplesia pergale. Taciau, plaukiant gondola su Dzana, kyla didziule pagunda paciam atsiimti viliojanti priza. Ar Nolanas pamins savo troskimus ir pades Dzanai atgauti laisve?

Aistringasis Leo Aistringasis Leo

Автор: Линн Грэхем

Год издания: 

Dvieju knygu serija „Meiles ikaitai“. Pirma knyga. „Nekvailiok, Leo. Ka tik susipazinus nesituokiama.“ Leo Zikosas turetu dziugauti del visais atzvilgiais tinkamos suzadetines, bet ji neaudrina jausmu. Kas kita – Greise Donovan. Vos susipazinus su sia grazuole, jam uzkaista kraujas. Leo nusprendzia praleisti dar viena nerupestinga nakti pries susizadedamas… Toji naktis ir veliau teigiamas nestumo testas sujaukia visus jo planus. Jis turi nutraukti suzadetuves ir vesti Greise. Mergina priesinasi vedyboms su menkai pazistamu vyru, bet Leo neketina atsisakyti teises i savo busima ipedini. Turtai ir galia garantuoja, kad jo reikalavimai bus vykdomi!

Aistringas sandoris Aistringas sandoris

Автор: Kat Cantrell

Год издания: 

Nuotaka prie altoriaus, nesutramdoma meiluze miegamajame… Milijardierius Dzonas Kimas siekia tapti seimos kompanijos vadovu, jam tereikia sekmingai sujungti dvi bendroves. Ir kartu kaip nors sklandziai isvengti suplanuotos santuokos. Iseitis – ikalbeti geriausia drauge Vivjena Doson pabuti fiktyvia nuotaka, kol sutartis bus pasirasyta. Vive jau visa amzinybe myli Dzona, bet uzsispyres turtuolis nesugeba pazvelgti uz tvirtoves, kurioje uzmurijo savo sirdi, sienu. Kai tariamos santuokos palaima atsiskleidzia nepakartojama ekstaze miegamajame, Vive paskelbia kara droviam vienisiui. Ji nesitrauks, kol sis pasiduos!