Найти книгу: "Uzsispyrusi nuotaka"


Uzsispyrusi nuotaka Uzsispyrusi nuotaka

Автор: Sandra Marton

Год издания: 2010

Triju knygu serija „Seichu magnatai“. Pirma knyga Karaliskajam Dubako princui Tarikui reikia ipedinio, todel pareiga reikalauja issirinkti zmona, kuri jam paklustu ir diena, ir nakti. Inoringojo likimo valia Medisone Vitni laukiasi Tariko kudikio. Taciau atkaklios, karjeros siekiancios merginos tikrai nepavadintum paklusnia!
Parduota nuotaka Parduota nuotaka

Автор: Sandra Marton

Год издания: 

Triju knygu serija „Seichu magnatai“. Antra knyga Seichas Khalilis al Kadaras privalo palydeti karstakose Laila Alison pas suzadetini. Taciau vyras, uz kurio ji verciama teketi, merginai kelia vien pasibjaurejima. Khalilis pasiulo Lailai iseiti – tapti jo nuotaka. Vis delto ibauginta mergina ilgai dvejoja: seichas Khalilis – grazus, bet ir nepaprastai valdingas.

Hercogo nuotaka Hercogo nuotaka

Автор: Кэрол Мортимер

Год издания: 

Keturiu knygu serija „Sent Klerai. Titulai ir aistra“. Pirma knyga. Pilka pelyte tampa aukstuomenes nuotaka… Gresmingasis Vanagas Sent Kleras, Stauerbridzo hercogas, mano, kad Dzeine Smit yra tik paprasta tarnaite, nors ir gundomai daili. Kai puikiai isaukleta panele Smit yra neteisingai apkaltinama del netinkamo elgesio ir isvaroma is namu, hercogas nedvejodamas pasiulo merginai savo globa. Dzeine supranta: jai nevalia pasiduoti Vanago kerams, nors jo zvilgsnis vercia sirdi plakti tankiau. Juk ju santuoka vis vien negalima… ypac jei hercogas suzinotu gedinga jos praeiti.

Fonsekos nuotaka Fonsekos nuotaka

Автор: Эбби Грин

Год издания: 

Dvieju knygu serija „Milijardieriai“. Antra knyga. Visi turi savo kaina… Mano jau zinai. Ivardyk savaja. Asistente Darse Lenoks patyre, koks reiklus gali buti jos virsininkas Maksimilianas Fonseka Roselis. Sio vyro ambicijos nezabojamos. Taciau isteketi uz jo tik tam, kad apsaugotu amziaus sandori… to jau per daug! Maksas ne is tu vyru, kurie susitaiko su neigiamu atsakymu. Jokie Darses priestaravimai ir bandymai issisukti nuo netikros santuokos jo nesulaikys. Makso pasaulyje viskas turi kaina ir jis privers Darse ivardyti savaja…

Montefalko nuotaka Montefalko nuotaka

Автор: Rebecca Winters

Год издания: 

Netoli vieno Italijos kaimo tarp kvapniu levandu lauku stovi senovinis aristokratu Montefalku namas. Ieskodama atsakymu i ja kamuojancius klausimus Ele Parker atskrenda i Italija. Ji nori pasikalbeti su kunigaiksciu Marcelu Montefalku, kurio zmona kartu su jos vyru zuvo automobilio katastrofoje. Marcelo brolis Dzianinas isitikines, kad Ele – apsimetele zurnaliste, ir stengiasi neprileisti prie seimos. Vis delto jai pavyksta nugaleti Dzianino atsiauruma, o vienuolikamete Marcelo dukryte, kuriai taip truksta motinos meiles, Ele tiesiog pakeri. Ivykiai klostosi greitai ir netiketai. Ar praeities paslaptys ir nuodemes nebus kliutis Eles laimei?

Nuotaka pastu Nuotaka pastu

Автор: Линда Ховард

Год издания: 

Risui Dankanui reikejo moters. Tokios, su kuria galetu kurti seima, kuri padetu jam dirbti rancoje, – paprastos, rupestingos, visiskai nepanasios i pirmaja zmona, sugriovusia jam gyvenima, sutrypusia svajones. Taciau tokios kaip Madelina Paterson jis tikrai nesitikejo. Vos ja isvydes prisimine, ka reiskia ko nors troksti visa sirdimi. Si issilavinusi, savarankiska ir savimi pasitikinti moteris ryzosi tapti nuotaka pastu ir iskeisti didmiescio patogumus i kaima. Mainais Madelina prase tik vieno – meiles. Meiles, iveikiancios skirtumus, auginancios sparnus ir pripildancios sirdi pilnatves.