Найти книгу: "Meiles sausaineliai"


Meiles sausaineliai Meiles sausaineliai

Автор: Shirley Jump

Год издания: 2010

Samanta nemano esanti isvaizdi. O stai Flino akimis ji – tikra grazuole. Visa beda, kad jam teks suzlugdyti jos versla. Sunkiu darbu pripazinima pelnes zurnalistas nenurims, kol sukurps skandalinga straipsni apie Samantos kepyklele. Tik viskas apsivercia aukstyn kojomis. Ir kas cia jam uzejo? Elgiasi kaip koks avigalvis! Nejaugi galva susuko visur sklandanti Kaledu dvasia? O gal mielai miestelio kepejai pavyko suminkstinti jo miescioniska sirdi?
Gavau darba, ieskau meiles Gavau darba, ieskau meiles

Автор: Сьюзен Мэллери

Год издания: 

"Keturiu knygu serija apie Buchananu restoranu imperija. Pirma knyga. Valgiarastis Uzkandziai Kolui Buchananui verkiant reikia auksciausios klases virejo – zlunga seimos restoranas „Juros krantas“. Kolas turtingas, gali pasisamdyti pati geriausia Sietlo specialista. Visa beda, kad geriausia – jo buvusi zmona Pene Dzekson. Karstieji patiekalai Pene imasi sio darbo, nors aplink zujantis Kolas – tikras galvos skausmas. Romantiski santykiai su juo moters nebedomina – ji laukiasi. Tik nespejo ne apsidairyti, kaip is rusenanciu zariju isiplieske liepsna. Desertas Toliau viskas turetu eitis lyg sviestu patepta, taciau Kolas kai ka slepia, o tai gali sugriauti idile. Gal daug vireju prie vieno puodo ir sugadintu patiekala, bet kartais dviese pavyksta paruosti neitiketina gardumyna."

Meiles keliai Meiles keliai

Автор: Diana Palmer

Год издания: 

Jie susitiko Paryziuje. Jaunute mergina, Briana Martin, padejo zmonos netekusiam vyrui, Piesui Hatonui, issivaduoti is nevilties… ir ji isimylejo. Po metu ju keliai vel susikerta. Begdama nuo klastingo patevio, Briana randa prieglobsti Pieso viloje. Vyras pasiulo slapta susituokti, bet jo sirdis vis dar priklauso kitai…

Meiles loterija Meiles loterija

Автор: Shirley Jump

Год издания: 

Velnias kaubojaus batais… Meiles loterija Edzertono Krantu gyventoju sirdis pripildo meiles. Bet isivaizduokite Sofijos Votson nuostaba, kai is skrybeles istraukiamas lapelis su jos vardu, nors ji jo ten neidejo… Labiausiai dziugauja kandusis Harlanas Dzonsas. Jam malonu matyti, kaip isitempe i keblia padeti patekusi grazuoliuke. Taciau seksualus pasitenkinimo sypsnys netrunka isnykti isgirdus, kad mielajai Sofijai i pora paskirtas butent jis! Pasimatymu savaite. Jau po pirmojo abu supranta, kad visiskai netinka vienas kitam… Tad ka gi jie veiks per kitus sesis?

Meiles terapija Meiles terapija

Автор: Amy Andrews

Год издания: 

Slaugytoja Kele Dankan jau seniai nebesitiki jokiu permainu. Bet ligonineje netiketai isidarbina garsus psichologas Sebastianas Volkeris… Sebas netrunka pastebeti, kad grazios Keles akys buna ne tik liudnos, bet ir aistringos. Nusprendes siek tiek prasiblaskyti jis pasiulo jai draugyste. Selmio Sebo glebys privercia suspurdeti Keles sirdi. Ar vienises meile grazuoliui gydytojui sulauks atsako?

Tobulos meiles receptas Tobulos meiles receptas

Автор: Nina Harrington

Год издания: 

Reikes vieno be galo patrauklaus virejo… Bretas Kameronas, geriausias pasaulio virejas, turi priimti sunku sprendima. Toliau darbuotis irengiant svajoniu restorana ar atsiliepti i pagalbos sauksma ir grizti ten, kur prasidejo jo karjera… Ir mielos, nors isitempusios padavejos… Siena Rosi verciasi per galva megindama isgelbeti tetos bistro. Indaplove leidzia vandeni, plaukai sulipe nuo padazo, o keptuve ka tik uzsidege! Per dumu migla ji isvysta svytinciais baltais virejo drabuziais vilkinti Breta – savo paauglystes metu simpatija! Ar temperatura ka tik pakilo keliais laipsniais?