Найти книгу: "Tallinna narrid ja narrikesed"


Tallinna narrid ja narrikesed Tallinna narrid ja narrikesed

Автор: Eduard Bornhohe

Год издания: 2014

Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani Giidi Kasiraamat. Tallinnast Narvani

Автор: Kadri Tahepold

Год издания: 

See raamat on moeldud abiks neile, kes valmistuvad giidina saatma turistiruhmiLahemaale voi Narva, neile, kes soovivad tutvustada asjatundlikultoma kulalistele Pohja-Eesti rannikut ja Kirde-Eestit, ning neilegi, kel onhuvi ja teadmisjanu lihtsalt enese roomuks seda osa Eestist avastada.Ennekoike on raamatus elementaarseid teadmisi, mis igale giidile onhadavajalikud ja mida saab varieerida vastavalt kulaliste huvidele, soovideleja eelnevatele teadmistele.

Kuulsuse narrid Kuulsuse narrid

Автор: Eduard Bornhohe

Год издания: 

1892. aastal valmis Eduard Bornhohel satiiriline jutustus “Tallinna narrid ja narrikesed”. “Tallinna narrides” katsus Bornhohe ules joonistada moningaid omaaegseis uhiskondlik-olustikulistes tingimustes veidruseni virildunud inimtuupe, kes on tuhised, haledad ja naeruvaarsed – olgu nende narrusteks siis kuulsus, raha voi armastus. Koige olulisemad, ja mitte pohjuseta ka koige populaarsemaks saanud, on kaks eesti vaimukangelast: “kirjanik” Salomon Vesipruul ja “leiutaja” Jaan Tatikas.

Tallinna jutud. Kollid Tallinna jutud. Kollid

Автор: Eduard Bornhohe

Год издания: 

Luhijutt sarjast Tallinna jutud.

Tallinna jutud. Orelimangija Tallinna jutud. Orelimangija

Автор: Eduard Bornhohe

Год издания: 

Luhijutt sarjast Tallinna jutud.

Kesklinn.  Eesti politseiniku uskumatud seiklused 1990-ndate Tallinnas Kesklinn. Eesti politseiniku uskumatud seiklused 1990-ndate Tallinnas

Автор: Paul Kass

Год издания: 

Seda teost voib nimetada ilukirjanduslikuks olukirjelduseks 1990-ndate alguse Eesti Politseist, sest juhtunud sundmustele on lisatud nii detaile kui vurtsi ning reaalsed inimesed on kokku sulatatud ning siis erinevate karakteritena lahti kirjutatud. Paljugi toimuvast tundub tanapaeval taiesti uskumatu. Kuid lugedes ei tohi unustada, et vaatamata koigile lollustele ja puussepanekutele tegelesid nood 20-aastased poisid iga paev kuritegude lahendamisega ning teenisid sellega Eesti Vabariiki.