Найти книгу: "Demesio, grupe! Praktiniai darbo su grupe budai ir technikos"


Demesio, grupe! Praktiniai darbo su grupe budai ir technikos Demesio, grupe! Praktiniai darbo su grupe budai ir technikos

Автор: Tomas Misiukonis

Год издания: 2014

Si knyga – praktiniu ir veiksmingu darbo su grupe techniku bei metodu rinkinys. Knyga skiriama visiems konsultantams, lektoriams, vadovams ar kitiems specialistams, kurie veda ivairius uzsiemimus ir siekia juos padaryti idomius, itraukiancius ir naudingus. Knyga nera akademine – jos autoriai dalijasi savo patirtimi ir pateikia praktikoje isbandytus bei veiksmingus darbo su grupe budus. Cia skaitytojas ras ne tik ivairiu uzduociu ir pratimu, bet ir konkreciu patarimu ir techniku, kaip ugdyti komandas, padeti joms kurti idejas, kelti veiklos tikslus, vesti susirinkimus ar valdyti sudetingas situacijas, kurios kyla dirbant su grupe.
Demesio centre Demesio centre

Автор: Эбби Грин

Год издания: 

Triju knygu serija „Kraujo broliai“. Trecia knyga. Ar zavuji milijardieriu Cezari Da Silva galima isbraukti is geidziamiausiu viengungiu saraso? Atsiskyrelis Cezaris Da Silva – pirmuosiuose laikrasciu puslapiuose! I dienos sviesa iskyla ne tik jo seimos paslaptys – Da Silva priciumpamas besibuciuojantis su garsia aktore Lekse Anderson. Viesumos vengiantis vyras mergindamas Lekse sulauze savo paties taisykles. Patikimi saltiniai teigia, jog nuostabus pasimatymai su juo panelei Anderson padeda uzmirsti buvusi meiluzi, sudauziusi jai sirdi. Net jei tai laikina, siam romanui lemta sudrebinti pasauli!

Demesio objektas Demesio objektas

Автор: Jo Leigh

Год издания: 

Triju knygu serija „Vyrai mainams“. Antra knyga. Vardas: Dzeikas Donelis Veikla: Seksualus policininkas Santuoka / Pasimatymas / Vienos nakties nuotykis: Vienos nakties nuotykis… ir velniskai geras! Slapta aistra: Man zinoma, o tau reikes atrasti. Ispejimas: Jokiu isipareigojimu. Nepamirsk: tik vienai nakciai! Moto: Karstis ir linksmybes. Liksi labai patenkinta. Aukstuomenes atstove, itakinga imones vadove Rebeka Torp neiesko Pono Vienintelio. Ji nori tureti vyra sia akimirka. Tad isvydusi policininko Dzeiko Donelio kortele su nuotrauka supranta radusi tai, ko reikia… Dzeikas karstas, seksualus, isskirtinis vyrukas. Svarbiausia, kad jam nereikia rimtu ir ilgai trunkanciu santykiu. Bet kai is silpnu ziezirbu isiliepsnoja ugnis, Rebeka susimasto, ar pasitenkins tuo, ka jai siulo sis policininkas.

Abielu miljardarbossiga Abielu miljardarbossiga

Автор: Myrna Mackenzie

Год издания: 

Massaja ja punapea Carson Banick : perekonna must lammas on tagasi – seekord on perekonna tulevik ja onn tema kates. Ta peab leidma oige naise ja kinkima perele parija. Beth Krayton : Carsoni vapper abiline on otsustanud ise, ilma meheta, oma eluga hakkama saada… Nad ei tohiks teineteisele sobida. Nad ei tohiks isegi koos olla. Aga kui vastastikune kulgetomme uha tugevamaks muutub, peab Carson endalt kusima, mis on talle tahtsam – kas paasta oma perekond voi voita Bethi suda?

Jak prowadzic grupe teatralna Jak prowadzic grupe teatralna

Автор: Grzegorz Noras

Год издания: