Найти книгу: "Країна розбитих сердець"


Країна розбитих сердець Країна розбитих сердець

Автор: Людмила Когут

Год издания: 0000

«Країна розбитих сердець» – друга книжка Людмили Когут – містить повісті та оповідання, стрижневою темою яких є жіноча доля, почасти складна, але незмінно незвичайна, інколи дивовижна та захоплююча. Жінка, яка є головною героїнею в усіх творах, подана автором з неприхованою симпатією, наділена життєвою мудрістю, гідністю і незгасним прагненням світла, тепла й доброти.
Розмова сердець Розмова сердець

Автор: Микола Бажан

Год издания: 

«Розмова сердець» Миколи Бажана – філософська поема, лейтмотивом якої є пошук ліричного героя гармонії з внутрішнім «я»***. Твір наповнений смутними настроями, неможливість знайти душевний спокій породжує внутрішній психологічний дискомфорт автора. Світову славу письменнику принесли твори «Будівлі», «Гофманова ніч» «Нічні концерти», «Гетто в Умані», «Розмова сердець», «Дорога», «Політ крізь бурю», «Безсмертя», «Данило Галицький», «Нічні роздуми старого майстра» тощо. Микола Бажан – український поет, культуролог, енциклопедист, творив здебільшого у експресіоністично-бароково-романтичному стилі.

Вояж, або Клуб одиноких сердець Вояж, або Клуб одиноких сердець

Автор: Христина Лукащук

Год издания: 

Чи цінуємо ми те, що маємо? Не завжди, на жаль. Лише після того, як втратимо, починаємо задумуватися над цим. Книга львівської письменниці Христини Лукащук – це подорож у глибини жіночої душі. Історія про те, як легко зруйнувати те, що є, і як важливо вберегти себе. Це розповідь не тільки про духовний світ жінки. Це також роман про жіночу дружбу, де автор намагається відповісти на питання: існує вона чи це все ж таки міф?