Найти книгу: "Raha, rikkuse ja rahulolu feng shui"


Raha, rikkuse ja rahulolu feng shui Raha, rikkuse ja rahulolu feng shui

Автор: Siret Ja Janno Seeder

Год издания: 2012

Kui mul on raha, siis loon rikkust ja kui olen rikas, siis olen ma oma eluga rahul. Selline on tavaparane arusaam onnest ja edust. Kui raha on vahe, oleme onnetud, kuid ka vaga suure rahaga ei ole voimalik tervist ja elu osta. Sarja neljandas raamatus heidame pilgu feng shui bagua raha, rikkuse ja rahulolu tsoonile. Mida see endas sisaldab? Mis on raha energia? Kuidas raha ligi meelitada? Missugused on rahaga seotud hirmud? Mis loob meile rahulolu? Kuidas rikkuse energiat tasakaalustada? Appi votame ruumi, varvid, vormid, tegevused ja mottejou.
7 kava rikkuse ja onne saavutamiseks 7 kava rikkuse ja onne saavutamiseks

Автор: Jim Rohn

Год издания: 

"Miljonarist eduopetaja Jim Rohn alustas oma karjaari tavalise palgatoolisena. Raamatus tutvustab ta lihtsaid pohimotteid, mida tousuteel ellu rakendas. Ta kinnitab, et keegi ei pea valima onne ja rikkuse vahel, sest need tarkavad samast kulluseallikast. Teos sisaldab seitset kava, mis aitavad saavutada edu, olenemata erialast ja sotsiaalsest staatusest. Votmesonadeks on distsipliin, motivatsioon, eesmargistatus, oppimine, tulude kontrollimine ja oige ajakasutus. Kordustrukk kiletatud kaanega

Rikkuse lummus. Esimene raamat Rikkuse lummus. Esimene raamat

Автор: Sherryl Woods

Год издания: 

Monda asja teavad pereliikmed vahel koige paremini…Karm arimagnaat Richard Carlton kahtlustab, et tema tadil Destinyl ei molgu mottes uksnes ariasjad, kui ta nouab, et vennapoeg kohtuks kapardist suhtekorraldaja Melanie Hartiga. Melanie voib olla tark ja ilus, kuid Richard keeldub oma sudant uhelegi naisele avamast, kui tahes kiiresti too ka seda poksuma ei pane.