Найти книгу: "Hea inglise nali"


Hea inglise nali Hea inglise nali

Автор: Erkki Kolu

Год издания: 2011

Miks naerab inglane iga nalja peale kolm korda? Erkki Kolu ja Peeter Tulviste koostatud valimikus Inglise naljadest saab ettekujutuse sellest, miks, mille ule uldse ja kuidas inglane naerab. Ja Eesti lugejal on ka garanteeritult vaga lobus.
Inglise muinasjutud ja muistendid Inglise muinasjutud ja muistendid

Автор: Tiia Krass (tolkija)

Год издания: 

Vahvate illustratsioonidega kogumik sisaldab kummet Inglismaal palavalt armastatud muinasjuttu ja muistendit: Laisk Jack; Tom Vips-Vops; Dick Whittington ja tema kass; Korkjamuts; Kolm ullikest; Volusalv; Kolm sulge; Tiksuv karnkonn; Laterna-Jack; Puha Juri vanalt healt Inglismaalt.

Valede kataloog. Inglise aed Valede kataloog. Inglise aed

Автор: Tonu Onnepalu

Год издания: 

Aga igauhel on mingi eesmark. Kes tahab saada rikkaks, kes surra, kes leida armastuse, kes mingitki tood, kes elab paevast paeva, sest kull iga paev muretseb ise enda eest. Voib-olla tuleb homme katastroof. Voib-olla onnestub kellelgi lopuks internet kokku lasta.Voib-olla tuleb suur vihm voi suur poud, suur kulm voi suur kuum, veeuputus voi veepuudus. Aga mis me sinna teha saame? Tana peab reisija saama lennukisse, piloot oma kohale, stjuuardid ja stjuardessid on juba ametis, kakssada, kolmsada inimest on valmis tousma taevasse, midagi eriti tundmata, moeldes millelegi hoopis muule. DHL-i kuller peab leidma oige aadressi ja paki katte andma, india mees, kes tootab meie kula postkontoris, peab lounatunnini veel kaks tundi ootama. Poolakas Konrad peab lammutama ja ehitama, kuni ohtu katte jouab. Kuninganna peab valitsema, kuni jouab surm.Maailm peab kestma nii kaua, kuni Jumal temast ara tudineb. Teist valikut pole. Kas kellelgi on?