Найти книгу: "Sisemine joud"


Sisemine joud Sisemine joud

Автор: Энтони Роббинс

Год издания: 2014

"Inimesed usuvad sageli, et nende elus on suur osa paratamatusel – mingil valisel joul, mis nende saatust juhib. Tanu sellele tundub neile nende enda moju oma elu ja edu kujundamisel vaiksem, kui see tegelikult on.Raamat, mida praegu kaes hoiad, aitab sul moista, et ka Sina oled oma sisemise jou abil voimeline saavutama, saama, looma ja voitma koike, mida Sa vaid tahad.Ja olema sealjuures onnelik.Peep VainKoolitaja
Sisemine arkamine Sisemine arkamine

Автор: Colin P. Sisson

Год издания: 

Colini pohimotteks on enesejoustamine labi isikliku vastutuse. Ukski filosoofia, religioon, raamat, seminar ega inimene ei saa sulle pakkuda tode – sa juba oled see. Miski ei saa anda sulle seda, mis sa juba oled. Parimal juhul saavad teised sulle katte juhatada suuna, kuidas leida oma toelist Mina. „Sisemine arkamine“ juhatab sulle teed koju, sisemise loomuse juurde, kus peituvad sinu vae ja taieliku onne varjatud dimensioonid. Samuti on seal nelja tuntud inimese soovitused: Martin Ilves / International Massage Academy asutaja Armas lugeja, sa hoiad kaes raamatut, mis aitab sul rannata iseenda sisemaailmas otsinguil toe juurde. Peep Vain / Vain & Partnerid juht ja koolitaja See raamat ei ole pealiskaudseks meelelahutuseks, kull on aga suureparane teejuht sellele, kel on tosisem soov jouda endast arusaamisele. Peeter Liiv / publitsist, raadioajakirjanik Colin P. Sisson on olnud Klassikaraadio saatesarja „Traditsiooni Tarkus“ uks ponevamaid kulalisi. Esimesena meenub tema todemus, et kannatus meis ei teki mitte negatiivsest emotsioonist kui sellisest, vaid selle emotsiooni hukkamoistmisest meie moraalse mina poolt. Teiseks meenub tema testkusimus: Kas koged (just) praegu armastust, roomu ja vabadust? Kui mitte, siis sa pole jarelikult kohal. Kleer Maibaum-Vihmar / hingamistoo terapeut, sunnitoetaja See raamat ei ole koige kergemate lugemiste killast. Igal jargneval lehekuljel void seista silmitsi oma tunnete ja motetega, millele oled elu jooksul karmi hinnangu andnud, avastada end soovis pogeneda ja raamat nurka visata: tema tegi seda mulle! Void kogeda ka taielikku teadvusekaotust ja unisust. Koik see on margiks, et liigud teadvustamise suunas. Ja kui minna edasi ja jatkata tosise sooviga koik see endas vastu votta ja taielikult kohale tulla, void kogeda imesid. Ma tahan tunnustada eestikeelse raamatu valjaandjaid nende puhendumise ja armastuse eest! See loeb!

oogaopetaja ja energiacoach Kaidi Kirss: oogaopetaja ja energiacoach Kaidi Kirss: "Arata oma Sisemine Energialaegas

Автор: Crystal Ra Laksmi-Ditton

Год издания: 

Saatekulaliseks on Kaidi Kirss kes osavalt tasakaalustab nii moistuse kui ka sudame teed oma toos kui keskastme juht kindlustusaris aga ka kui joogaopetaja, energiacoachi ja massoorina. Kaidi usub et julged otsused elus on teda mitte ainult viinud sugavatele eneseotsingutele, vaid ka Norra mae otsa, Indiasse ja Mehhikosse. Julged otsused on aidanud Kaidil luua oma unistuste elu iseenda tingimustel kuhu on lopuks saabunud ka tema kauaoodatud kuningas. Tanases vestluses vaatab Kaidi tagasi minevikku ja inspireerib ka teisi uksikemasid tegema hulljulgeid otsuseid, kolima ara oma vaikelinnast, alustama nullist ja labi selle ehitama ulesse oma uut unistuste elu – mitte ainult iseendale vaid ka oma lastele. Kaidi jagab ka oma teekonda ja nippe supernaisest tasakaalukaks kuningannaks, kellel on meiega jagada ka enesekehtestuse nippe.