Найти книгу: "Minu Sitsiilia"


Minu Sitsiilia Minu Sitsiilia

Автор: Mae Merusk

Год издания: 2012

Sitsiilia volub oma varvide, lohnade ja maitsetega. Sitsiilia hirmutab oma maffiajuttude, suure toopuuduse ja kohatise minnalaskmisega. Kui aga panna siinne hea ja halb kaalukausile, siis head on kindlasti tunduvalt rohkem. Ja kui paike sarab, meri sillerdab ning kusagilt pisikesest pagaripoest kannab soe tuul sinuni asja kupsetatud saia magusat lohna, siis tundub, et koik halb kaoks nagu hoopiski… Sitsiilia ja selle pealinn Palermo oma muretu elurutmi ja sudamlike inimestega volusid mind nii, et jaingi siia. Minust ei saa kunagi paris sitsiillast, kull aga on kohalikud mojutused teinud minust parema ja roomsameelsema inimese. Mae Merusk
Sitsiilia miljardari armuke Sitsiilia miljardari armuke

Автор: Sharon Kendrick

Год издания: 

Koristajast miljardari armukeseks!
Et saamahimuliste naiste horde endast eemale peletada, palub miljardar Salvatore Cardini tuhisel koristajal oma armukest mangida! Jessica on vastu tahtmist nous – kes suudaks ara oelda nii voluvale ja aukartustaratavale mehele?
Salvatore on rahvusvaheliselt tuntud rikkur, kel on ka vastav elustiil, samas kui naine peab rabama kahel kohal. Ent Jessica ei tea, et tema ulesandeks pole mitte ainult rippuda avalikkuse ees mehe kaevangus – suletud uste taga peab ta olema ka mehe armuke!