Найти книгу: "Sugise ornas embuses"


Sugise ornas embuses Sugise ornas embuses

Автор: Jeanine Stringer

Год издания: 2013

Ellise rahulik ja suhteliselt uksluine elu, mida taidavad aiatoo ja heategevuskomitees osalemine, paisatakse uhel porgulikul paeval pea peale: ta leiab koogist asja valminud kupsiseid krobistava hiire, naabrite majas puhkeb tulekahju, vend toob ette teatamata tema juurde oma ulekate lainud teismelise tutre ja linnakesse saabub naise endine armastatu.
Minu Barcelona. Mae ja mere embuses Minu Barcelona. Mae ja mere embuses

Автор: Mirjam Johannes

Год издания: 

Katalooniat voib pidada Hispaania pohjalaks, muutilise Louna- ja Pohja-Euroopa mentaliteedi kokkupuutepunktiks, kus harjavoitlused on keelatud, siestat ei peeta ja igauhel leidub tagataskus vaike ariplaan. Barcelona on katalaanide kantsi pealinn, mille massumeelne loomus Hispaania kuningriigil rahulikult suikuda ei lase.Tulin Barcelonasse vahetusuliopilaseks, pikendasin seda imede aega magistrantuuri vorra ja kui vabandused otsa said, jain pariseks. Barcelona on muinasjutumaa, kus koik leiavad selle, mida parasjagu otsivad. Vabameelsuse. Muretuse. Ettearvamatuse. Mitmekesisuse. Koostegemise roomu. Armastuse. Aga ka too ja kodu.Ees ootavad ilusad rohelised maenolvad, mida paev-paevalt vallutada, ja Vahemere kaldapealne, kus kaimisest vasinud jalad vette lukata. Ees ootavad pikad traditsioonid ja unistuste tulevik. Ees ootab linn, kus on koik voimalik, sest inimesed mahuvad uksteise korvale ara. Linn, kus vastandid ei valista, vaid taiendavad uksteist.

Kevad saabub sugisel Kevad saabub sugisel

Автор: Mart Kadastik

Год издания: 

Selle romaani peategelased – ajakirjanik, arimees, arst ja laulja – avastavad, et keskeakriisile ei jargne sugugi rahulik enese taasleidmine. Raha, karjaar ja tuntus on nende meeste jaoks kaotanud oma tahenduse ja vaartuse. Uha enam hakkavad nad hindama naiste lahedust. Nad moistavad, et hinge on voimalik jagada ainult vastassugupoolega ning et suhe naistega on mehelikkuse ainsaks moodupuuks. Ent kuidas uuele olukorrale kohandada oma ego ootusi ja vajadusi, kui kehaline kihk iga paevaga aina norgeneb? Kuidas mitte muutuda naeruvaarselt kilavsilmseks endast aastakumneid nooremaid neide kohates? Mehed uritavad ennast ules leida lapsepolve malupiltidest, unenagudest ja fantaasiatest. Selguse asemel suureneb segadus, sest kujutelmad ja tegelikkus lahevad lootusetult sassi – valjamoeldis hakkab reaalsust kontrollima. Mart Kadastiku esikromaani "Kevad saabub sugisel" tegevus katkeb 2013. aasta kevadel. Ootamatute siksakkidega lood vanemate meeste suhetest naistega pakuvad eelmiste aastakumnete olustiku aratundmisroomu, halastamatut eneseirooniat ja groteskseid puante.

microRNAs in Toxicology and Medicine microRNAs in Toxicology and Medicine

Автор: Saura C. Sahu

Год издания: 

During the past decade it has become evident that microRNAs regulate gene expressions and control many developmental and cellular processes in eukaryotic organisms. Recent studies suggest that microRNAs play an important role in toxicogenomics and are likely to play an important role in a range of human diseases including cancer. microRNAs in Toxicology and Medicine is a comprehensive and authoritative compilation of up-to-date developments in this emerging research area, presented by internationally recognized investigators. It focuses on the role of microRNA in biology and medicine with a special emphasis on toxicology. Divided into six parts, topics covered include: microRNA and toxicology – including environmental toxicants and perturbation of miRNA signaling; microRNA, and Disease States featuring microRNAs in drug-induced liver toxicity, microRNAs and Inflammation the regulatory role of microRNA in mutagenesis, microRNAs and cancer, and the role of microRNAs in tumor progression and therapy, as well as current understanding of microRNAs as therapeutic targets in cancer microRNAs and disease states microRNAs and stem cells microRNAs and genomics microRNAs and epigenomics microRNAs and biomarkers – including body fluid microRNAs as toxicological biomarkers, cell-free microRNAs as biomarkers in human diseases, and circulating microRNAs as biomarkers of drug-induced pancreatitis microRNAs in Toxicology and Medicine is an essential insight into the current trends and future directions of research in this rapidly expanding field for investigators, toxicologists, risk assessors, and regulators in academia, medical settings, industry, and government.

urmava Horvaatia embuses. Sari: urmava Horvaatia embuses. Sari: "Moni ohtu romantikat

Автор: Meelike E.- Villup

Год издания: 

Marta on tavaline abielunaine, kes otsib oma igapaevaellu paikest ja vaheldust. Reis Horvaatiasse raputab tema mottemaailma korralikult ning lisaks paikese ja eksootiliste toitude nautimisele toob see reis kaasa veel hulgaliselt ullatusi, romantikat ning eneseleidmist. Aadria mere parl Horvaatia pole Marta jaoks enam kunagi vaid uks paljudest sihtkohtadest.