Найти книгу: "Legendi lavel"


Legendi lavel Legendi lavel

Автор: Carrie Croft

Год издания: 2013

Nad on polised oponendid. Michael on ufoloog, kes usub teiste maailmade ja tulnukate olemasolu. Roberta uurib meteoriite ja usub ainult seda, mida oma silmaga naeb. Tundub, et mitte miski ei suuda neid lepitada, kuni nad kohtuvad „Paikese pojaks” nimetatud meteoriidi kraatri juures. Voiks arvata, et see salaparane keha kukkus kosmosest tuhat aastat tagasi Maale just selleks, et need kaks poikpead kokku viia.
Ule piiri. Legendid MicroLinkist ja microlinklastest Ule piiri. Legendid MicroLinkist ja microlinklastest

Автор: Reet Neemoja

Год издания: 

Igal firmal on oma nagu, iseloom ja lugu. Millegiparast ei kirjutata neist enamasti raamatud nii nagu kirjutatakse kuulsatest inimestest. See raamat on esimene teadaolev firma elulugu, mis on toepoolest ELU LUGU. Tegemist ei ole faktitapse ajaloo teosega voi ettevotlusopikuga, vaid lugude ja legendide kogumikuga taasiseseisvumisaja alguses sundinud ettevottest, mille lugu on varvikirev, sest seal on julgetud uletada piire – proovides ja katsetades asju, mida keegi teine varem teinud ei ole. MicroLinki lugu naitab, mis on inimeste jaoks see „miski“, mis paneb neid nautima teekonda tooalaste sihtide suunas.

Tartu ulikool ja legendid Tartu ulikool ja legendid

Автор: Katrin Streimann

Год издания: 

Tartu ulikool tahistab 380 aasta moodumist ajast, mil ulikooli asutamisurik sai Rootsi kuninga Gustav II Adolfi allkirja. Juubelihonguline tahtpaev annab alati hea voimaluse vaadata senist kaekaiku tavaparasest erinevalt: malestuste voi muusika, huumori voi telesarja kaudu. See raamat on uks osa ulikooli aastapaeva toimetustest. Kogumik on tais malestusi ja meenutusi sundmustest, mis on kuulunud alati varvika ulikoolielu juurde. Ajaloolise toe korval saab lugeda humoorikaid ja haaravaid seiku inimestest, kes on ise ulikoolis oppinud ja omal ajal ulikoolielu kujundanud. Mitmest loost on saanud legendid, mida ikka ja jalle meenutatakse. Legendid, mis on osa ulikoolielust ja ulikoolilinnast ning mille osalised on andnud killukese ka sellesse, mida nimetatakse Tartu vaimuks.

Minu imelise tervenemise lugu. Teekond vahiga surma lavele ja toelise tervenemiseni Minu imelise tervenemise lugu. Teekond vahiga surma lavele ja toelise tervenemiseni

Автор: Anita Moorjani

Год издания: 

"Tosielulistel sundmustel pohinevas raamatus kirjeldab Anita Moorjani, kuidas tema keha hakkas parast neli aastat kestnud voitlust vahiga kurnatult ules utlema. Pahaloomuline haigus oli vallutanud kogu organismi. Samal ajal kui Anita elunditalitlus lakkas, joudis naine erakordsesse surmalahedasse seisundisse, milles moistis enda toelist vaartust ja oma haiguse tegelikku pohjust. Uuesti teadvusele tulles avastas Anita, et tema tervislik seisund oli hakanud kiiresti paranema, ning paari nadala parast kirjutati ta haiglast valja… ja tema kehas polnud enam jalgegi vahist!Anita meenutab raamatus oma Hongkongis veedetud lapsepolve, valjakutseid karjaari rajamisel ja oma toelise armastuse leidmist; samuti seda, kuidas ta joudis lopuks haiglavoodisse, kus trotsis koiki meditsiinialaseid teadmisi. Traditsioonilisest hindu perest parit Anita oli tudrukupolves sageli kultuuriliste ja usuliste tavade pillutada. Tanu teispoolsuses kogetule joudis naine aratundmiseni, et temas endas on vagi tervenemiseks… ja et universum katkeb selliseid imesid, mida ta poleks iial osanud ettegi kujutada. Raamatus „Minu imelise tervenemise lugu"« jutustab Anita avameelselt sellest, mida ta oppis oma haiguse, tervenemise, hirmude, armastuse ja igas inimeses leiduva vorratu olevuse kohta. Enne vahidiagnoosi tootas ANITA MOORJANI aastaid arimaailmas. Tema imeparane ja liigutav surmalahedane kogemus muutis taielikult naise ellusuhtumist. Tema praegust tood mojutab teispoolsuses leitud moistmise sugavus.www.anitamoorjani.com»

Sexo do presidente – 2. Membro Inabalavel Sexo do presidente – 2. Membro Inabalavel

Автор: Виталий Мушкин

Год издания: 

Ha dois livros de Vitaly Mushkin chamados “President’s Sex”. Este e o segundo. Difere do primeiro apenas no final. Esta e a intencao original do autor. Relacoes sexuais do heroi da historia com seu chefe sera completamente diferente.

Lavella Lavella

Автор: Chadley Tuthill

Год издания: