Найти книгу: "Karmavolad. Kolm ajastut. Kolm inimest. Kolm elu"


Karmavolad. Kolm ajastut. Kolm inimest. Kolm elu Karmavolad. Kolm ajastut. Kolm inimest. Kolm elu

Автор: Inga Raitar

Год издания: 2016

Pealtnaha on need kolm erinevat lugu. Uks toimub Tiibeti kloostris. Teine suure naljahada aegsel Iirimaal. Kolmas kuskil siinsamas, mitte eriti ammu. Igas loos on kolm osalist, kes otsivad vastust kusimusele, mis siis tegelikult on armastus ning kust ja mis eesmargil ta meie ellu tuleb. Miks vahel on tunne, et oled inimest, kellega just lahedaseks said, tundnud juba terve igaviku?
Iris, noor edukas naine, kohtab lennukis meest, kes pole kaugeltki “tema tuup” kuid kellega ometi tekib kogu naise senist elu pea peale poorav armulugu. Imekaunis moisaharra sohilaps Ireen armub vaesesse perepoega suvel, mis saab saatuslikuks tervele kulale ning hukatuslikuks talle endale. Noor munk Ikaro on tunnistajaks parima sobra rapasele saladusele ning peab valima, kas reeta koik, mida ta puhaks peab voi tunnistada endale, mida ta tegelikult ihaldab. Miks sekkub meie ellu saatuslik karma ja kaugele selle loimed ulatuda voivad?
“Karmavolad” on uhtaegu romantiline armastuslugu ja samas ka ponev fantaasia inimsuhete taga kulgevate salaparaste saatuseniitide teemal.