Найти книгу: "Saladuslik tsaar"


Saladuslik tsaar Saladuslik tsaar

Автор: Maniakkide Tanav

Год издания: 2012

Maale laheneb hiigelasteroid Tooni, mis ahvardab lopetada inimkonna eksistentsi. Maailma riikide valitsused otsustavad planeedi maha jatta ja minna… otsima ellujaamisvoimalusi mujalt paikesesusteemist ning kaugemalt galaktikast. Kuid ressursside puudusel ei ole voimalik votta kaasa koiki maalasi. Mis saab neist kes lahevad teele? Mis saab neist kes jaavad maha? Kolm eesti ulmeautorit vaatavad labi kaesoleva jutusarja tulevikku ning toovad teieni nii humoorikaid kui ka kurbi lugusid lahi- ja kaugtulevikust. See on nagemus maailmast mida uhendab kogu inimkonda vapustav kataklusm. Maailmast, kus ohu eest pagejad jatavad endast maha rahuingli kes lopetaks sojad. Maailmast kus taevane kaitsja on kaegakatsutav reaalsus. See on tehisintelligentsiga rundesatelliitide kompleks. Kellele sober, kellele vaenlane: Ippolit.
Saladuslik tsaar 2: Duumioru lood Saladuslik tsaar 2: Duumioru lood

Автор: Maniakkide Tanav, Reidar Andreson, J. J. Metsavana Tael-Mikesin

Год издания: 

"Duumioru lood" on 2013. aasta parima kogumiku Stalkeriga parjatud «Saladusliku tsaari» jarg. Maad kokkuporkega ahvardanud hiidasteroid Tooni muudab viimasel hetkel suunda ja planeeti tabab vaid temaga kaasas olnud kiviramps. Inimkond on hammingus. Kuidas on voimalik, et asteroid suunda muudab? Mida Tooni endast oigupoolest kujutab? Selles kogumikus saame heita pilgu inimkonnale enne ja parast kohtumist tundmatuga.

Kettmoogaga moodetud Maa : saladuslik tsaar 3 Kettmoogaga moodetud Maa : saladuslik tsaar 3

Автор: Maniakkide Tanav, J. J. Metsavana

Год издания: 

Hea lugeja, sinu ees olev romaan on juba kolmas «Ippoliti»sarja liigituv teos. Kui kusida, mis teeb selle eriliseks vorreldes kaheeelnevaga, siis tegemist pole enam kogumikuga, vaid romaaniga. Maa on vooreluhaardes. Sailinud on vaid vaike lapike, kus osutatakse vastupanu. Veel oninimesi, kes teevad koik, mis nende voimuses, et inimkonna koduplaneet jaaksneile alles. See lapike on Eesti. Need inimesed on eestlased.

Tsaari ohvitser Tsaari ohvitser

Автор: Richard Roht

Год издания: 

Viljakas proosa- ja lastekirjanik Richard Roht (1891–1950) alustab teoses “Tsaari ohvitser” oma malestusi tagasivaatega viimastesse kooliaastatesse – lopetamata jaanud reaalkooli- ja tehnikumiaastatesse, kuna kirjanduslik tegevus vottis enamuse ajast. Jargnevad boheemlaseaastad, “raisku lainud elu”, kuni saabus 1914. aasta ning sojavakke kutsuti koik tagavaravaelased ja esimese jargu maakaitsevaelased, nende hulgas ka raamatu autor. Roht kirjeldabki elu ilmasojaaegses tsaari armees ning enda tousmist reamehest ohvitseriks.

Saladuslik tsaar 4: Kui rumalad surid Saladuslik tsaar 4: Kui rumalad surid

Автор: Maniakkide Tanav Metsavana, J. J.

Год издания: 

Sojaretk Uus-Kiievi vastu on alanud! Kuid Onnepaev ja tema malev ei ole ainus joud, kes on iidse linna oma sihikule votnud. Hamarusest astuvad valja need, kes vajavad Kiievit rohkem kui Onnepaev…Ja vajavad seda iga hinna eest.Eepiline lahing on toimumas Uus-Kiievi all. Nii Onnepaev, Los, Jomka kui vurst Vassili peavad oma voitluseid, igal oma eesmargid, monel ka vastandlikud. Selgub, et nii monelgi mutoloogilisel koletisel on mehaaniline taust. Maa elanike saatus seisab noateral…Raamat on ilmunud Eesti Kultuurkapitali toetusel.

Saladuslik veski. Kolmas raamat Saladuslik veski. Kolmas raamat

Автор: Линда Гуднайт

Год издания: 

HONEY RIDGE’I ROMAANMagnooliapuude varjus on saladusiTere tulemast Tennesseesse Honey Ridge’i, kus teid tervitavad lounaosariiklaste kulalislahkus ja magus virsikutee ning kus ammu maha maetud saladused viivad jahmatavate jareldusteni…Grayson Blake’il on eesmark, kuid mitte hetkegi vaba aega. Ta on tulnud vanasse kodukanti Honey Ridge’i, et ehitada ajalooline viljaveski umber restoraniks, kuid tema plaanid varisevad kokku nagu Tennessee savi, kui valjakaevamiste kaigus leitakse luukere, mis toob paevavalgele kodusojaaegsed saladused ja juhatab teda kauni tuttavliku voora juurde…