Найти книгу: "Punane Sonja"


Punane Sonja Punane Sonja

Автор: Robert E. Howard

Год издания: 2011

Tegevuse pohiosa toimub sultan Suleimani Viini piiramise ajal 1529. aastal. Punajuukseline sojakas naisterahvas Punane Sonja Rogatinost on Viini kaitsjate hulgas. Sodalasena ei jaa ta ei raevukuselt, oskustelt ega kainelt motlemiselt alla teistele Howardi suurtele kangelastele barbar Conanile, kuningas Kullile ega Solomon Kaneile. Tal on sultani vastu isiklik viha – too on roovinud ara tema oe Roxelana ja teinud temast oma favoriidi. Viini piiramine on aga verine, tais reetmisi, vapraid tegusid ja hulljulgeid lollusi, mis siiski sultani salaplaane rikuvad. Kogumiku teine kangelane Cormac Fitzgeoffrey on iiri paritolu randruutel, kuningas Richard Lovisudame elupaastja ja joomakaaslane, lindprii, sest maksis katte oma sobra surma eest. Seekord puuab ta katte saada mustilist ja oudset rubiini Belshazzari Veri, millest on teada, et selle omanikud ei ela kaua ja surevad vagivaldset surma.
Punane poidlajalg Punane poidlajalg

Автор: R. Austin Freeman

Год издания: 

“Punane poidlajalg” on doktor Thorndyke’i sarja esimene lugu(ilmunud 1907). Thorndyke asub kaitsma meest, keda suudistatakse habivaarses kuritoos. Toendid on vaaramatud ja isegi suudistatava advokaat ei usu oma kliendi juttu. Thorndyke aga ei usu uldse midagi, enne kui teaduslik uurimine on kinnitust toonud. Kui teaduse kiretutele argumentidele hakkab lisanduma raevukaid morvakatseid Thorndyke’i enda vastu, naib uha kindlam, et ta on toe jalil. Kas aga tabab tema enne toe voi tundmatu roimar ta enda?

Punane ja must Punane ja must

Автор: Stendhal

Год издания: 

XIX sajandi proosakirjanduse tippteoseid, prantsuse klassiku Stendhali (1783-1842) romaan lihtrahva hulgast parineva noore haritlase eluteest Napoleoni ajastule jargnenud vaimselt sumbunud uhiskonnas.

Punane vant Punane vant

Автор: Juha Vuorinen

Год издания: 

Kultusraamatuks saanud Joomahullu paevaraamatu ahmased antikangelased kakerdavad nuud Juha Vuorise netis ja varasemates raamatutes avaldamata lugudes. Osa neist kirjutas Vuorinen ajalehte Myrkky, kus need avaldati juba millalgi moodunud sajandil.

Daniel Stein, tolkija. Sari „Punane raamat“ Daniel Stein, tolkija. Sari „Punane raamat“

Автор: Ljudmila Ulitskaja

Год издания: 

Maineka vene kirjaniku Ljudmila Ulitskaja romaan raagib tosielulistel sundmustel pohineva loo vend Daniel Steinist, endisest Gestapo tolgist ja hilisemast katoliku preestrist, kes oskas tolkida koiki keeli, kaasa arvatud see keel, millega koneleb inimestega Jumal.

Punane viir Punane viir

Автор: Эдуард Вильде

Год издания: