Найти книгу: "Sasassa oru moistatus"


Sasassa oru moistatus Sasassa oru moistatus

Автор: Arthur Conan Doyle

Год издания: 2011

Kogumik sarjast „Klassikalisi seiklusjutte” sisaldab lugusid „Sasassa oru moistatus”, „Jackmani maekuru pastor”, „Pohjanaela” kapten” ja „Kirurgi lugu”.
LasseMaia detektiiviburoo. Hotellimoistatus LasseMaia detektiiviburoo. Hotellimoistatus

Автор: Martin Widmark

Год издания: 

Egmonti uus nooremale koolieale suunatud juturaamatute sari saab alguse siit! Esimesteks paasukesteks on Lasse ja Maia detektiivilugude sarja kaks esimest raamatut. Martin Widmarki lihtne ja ladus keel, nutikas lugu ning Helena Willise isikuparased pildid teevad igast sarja raamatust vastupandamatu seikluse! Kumneaastasest klassikaaslastest Lassest ja Maiast on kiiresti saanud rootsi laste vaieldamatud lemmikud, kes troonivad oma raamatusarjaga juba kumme aastat Rootsi muugi- ja laenutusedetabelite tipus ning votavad vastu uhe auhinna teise jarel. Esimeses raamatus ootab lahendamist moistatus, mille alguses saabub Valleby linna hotelli peen perekond Akero. Kaasas on neil haruldast tougu Hiina ouniktaks, nende kullakallis silmatera. Hotelli tootajad valmistuvad joule tahistama, ent oige pea selgub ebameeldiv tosiasi …

LasseMaia detektiiviburoo. Teemandimoistatus LasseMaia detektiiviburoo. Teemandimoistatus

Автор: Martin Widmark

Год издания: 

Egmonti uus nooremale koolieale suunatud juturaamatute sari saab alguse siit! Esimesteks paasukesteks on Lasse ja Maia detektiivilugude sarja kaks esimest raamatut. Martin Widmarki lihtne ja ladus keel, nutikas lugu ning Helena Willise isikuparased pildid teevad igast sarja raamatust vastupandamatu seikluse! Kumneaastasest klassikaaslastest Lassest ja Maiast on kiiresti saanud rootsi laste vaieldamatud lemmikud, kes troonivad oma raamatusarjaga juba kumme aastat Rootsi muugi- ja laenutusedetabelite tipus ning votavad vastu uhe auhinna teise jarel. Esimeses raamatus ootab lahendamist moistatus, kus Muhammed Karaadi kullapoest kaob uks hinnaline teemant teise jarel. Koik viitab sellele, et suudi on keegi tootajatest. Vaikese Valleby linna politsei kratsib noutult kukalt. Seetottu poordubki onnetu poepidaja noorte detektiivide Lasse ja Maia poole.

LasseMaia detektiiviburoo. Jalgpallimoistatus LasseMaia detektiiviburoo. Jalgpallimoistatus

Автор: Martin Widmark

Год издания: 

Lasse ja Maia detektiiviburoo tegemistest jutustava sarja neljandas raamatus ootab lahendamist arautlemata moistatuslik lugu, ja seekord areneb sundmustik jalgpallimurul. Valleby linnakeses toimub iga-aastane jalgpallivoistlus, milles osalevad tuntud kohalikud tegelased. Kuhu aga kaob keset mangu auhinnaks valjapandud hobekarikas? Selgust toovad muidugi Lasse ja Maia!

LasseMaia detektiiviburoo. Tsirkusemoistatus LasseMaia detektiiviburoo. Tsirkusemoistatus

Автор: Martin Widmark

Год издания: 

Kumneaastased klassikaaslased Lasse ja Maia peavad Valleby linnas hobi korras omaenda detektiiviburood. Sarja kolmandas raamatus ootab paevavalgele toomist moistatus, kuhu kaovad tsirkuseetenduse kaigus rahakotid, telefonid ja muu vaartuslik kraam. Loomulikult ei jaa terava silma ja terava taibuga noored uurijad seegi kord hatta.

LasseMaia Detektiiviburoo. Muumiamoistatus LasseMaia Detektiiviburoo. Muumiamoistatus

Автор: Martin Widmark

Год издания: 

Kumneaastased klassikaaslased Lasse ja Maia peavad Valleby linnas hobi korras omaenda detektiiviburood. Sarja kuuendas raamatus ootab paevavalgele toomist salaparane maalide kadumine muuseumist. Kas toesti konnib ringi muumia ja varastab neid? Loomulikult ei jaa terava silma ja terava taibuga noored uurijad seegi kord hatta.