Найти книгу: "Maali mulle lootus II osa. Vennad"


Maali mulle lootus II osa. Vennad Maali mulle lootus II osa. Vennad

Автор: Erika Nessel

Год издания: 2013

Teine raamat kolmikteosest. Juhusliku taksojuhi elu paastes keerab Lorie Jones oma elus ootamatult uue lehekulje. Jargnevad aastad on kui ekstreemsport – tais kiindumust, armuseiklusi ja eluohtlikke hetki. Julm tanavaelu koondab kummekond noort inimest, et labi raskuste teine-teist toetada, armastada ja monikord ka vihata. Seda koike vaid selleks, et umbritsevas kaoses ellu jaada.Autorist:E. Nesseli looming ja maailm eristub paljude loojate loomingust ja kirjutusmeetodist. Tema sulg voolab kui jogi oma loomulikus sangis. Zanriks on kriminaal- ja ponevusromaan. Autori looming on ukseks ja valjapaasuks argimotetest voi -igavusest neile, kes lasevad ennast «joevoolust» kaasa haarata. Tema teoste vaartus on autori labitunnetatud sonade harmoonias.Eerika Nessel on sundinud 1976.a. Laanemaal. Armastab loodust ja loomi. Elab koos kumneaastase tutrega Alice'iga, kes ka armastab loodust ja loomi, eriti aga karnkonnasid.
Maali mulle lootus I osa. Hudra Maali mulle lootus I osa. Hudra

Автор: Erika Nessel

Год издания: 

Juhusliku taksojuhi elu paastes keerab Lorie Jones oma elus ootamatult uue lehekulje. Jargnevad aastad on kui ekstreemsport – tais kiindumust, armuseiklusi ja eluohtlikke hetki. Julm tanavaelu koondab kummekond noort inimest, et labi raskuste teine-teist toetada, armastada ja monikord ka vihata. Seda koike vaid selleks, et umbritsevas kaoses ellu jaada.Autorist:E. Nesseli looming ja maailm eristub paljude loojate loomingust ja kirjutusmeetodist. Tema sulg voolab kui jogi oma loomulikus sangis. Zanriks on kriminaal- ja ponevusromaan. Autori looming on ukseks ja valjapaasuks argimotetest voi -igavusest neile, kes lasevad ennast «joevoolust» kaasa haarata. Tema teoste vaartus on autori labitunnetatud sonade harmoonias.Eerika Nessel on sundinud 1976.a. Laanemaal. Armastab loodust ja loomi. Elab koos kumneaastase tutrega Alice'iga, kes ka armastab loodust ja loomi, eriti aga karnkonnasid.

Maali mulle lootus III osa. Maali mulle lootus Maali mulle lootus III osa. Maali mulle lootus

Автор: Erika Nessel

Год издания: 

Kolmas raamat kolmikteosest. Juhusliku taksojuhi elu paastes keerab Lorie Jones oma elus ootamatult uue lehekulje. Jargnevad aastad on kui ekstreemsport – tais kiindumust, armuseiklusi ja eluohtlikke hetki. Julm tanavaelu koondab kummekond noort inimest, et labi raskuste teine-teist toetada, armastada ja monikord ka vihata. Seda koike vaid selleks, et umbritsevas kaoses ellu jaada.Autorist:E. Nesseli looming ja maailm eristub paljude loojate loomingust ja kirjutusmeetodist. Tema sulg voolab kui jogi oma loomulikus sangis. Zanriks on kriminaal- ja ponevusromaan. Autori looming on ukseks ja valjapaasuks argimotetest voi -igavusest neile, kes lasevad ennast «joevoolust» kaasa haarata. Tema teoste vaartus on autori labitunnetatud sonade harmoonias.Eerika Nessel on sundinud 1976.a. Laanemaal. Armastab loodust ja loomi. Elab koos kumneaastase tutrega Alice'iga, kes ka armastab loodust ja loomi, eriti aga karnkonnasid.

Vennad Karamazovid. I osa Vennad Karamazovid. I osa

Автор: Федор Достоевский

Год издания: 

Fjodor Dostojevski viimaseks jaanud romaani „VennadKaramazovid” (1880) keskseks teemaks on isade edasielamine oma poegades.Tegevustik keerleb provintsiaadlike Karamazovite perekonna umber. FjodorKaramazov kehastab koike negatiivset: ta on liiderlik, toores ja salakaval.Neidsamu jooni kannab endas ka vanim poeg Dimitri, ent alatuse korval on tasuuteline ka taielikuks eneseohverduseks. Poeg Ivan on toe eest voitleja, kesusub, et tee headuse juurde kaib jumala salgamise kaudu. Ka noorim poeg Aljosaunistab headusest, ent tema meelest tuleneb see religiooni ja andestamiseuhendusest. Need maailmavaated porkuvad tegelikkusega, kui vana Karamazovisohilaps, perekonna teener Smerdjakov viib kohutaval ja ootamatul moel elluIvani idee oilsast massust. Vendade elu ja ideed poimuvad lahendamatutevastuolude puntraks.„Vennad Karamazovid” on justkui tihendatud kokkuvote koigist ideedest,millega kirjanik oma loomingus tegeles. Labivateks teemadeks on karistus jalunastus, ohjeldamatu kirg ja kolvatus, usk, vabadus ja armastus. Romaani uuetolke eesti keelde on teinud kogenud ja tunnustatud tolkija Virve Krimm(1938), kes on eestindanud Tolstoi, Turgenevi jpt vene klassikute, nagu kaDostojevski teoseid. Romaan „Vennad Karamazovid” ilmub kahes koites.

Taiuslik lootus. Montgomery vennad, 3. raamat Taiuslik lootus. Montgomery vennad, 3. raamat

Автор: Нора Робертс

Год издания: 

New York Timesi menukirjanik Nora Roberts tutvustab teile Montgomery vendasid Beckettit, Ryderit ja Owenit, kes aratavad oma kodulinnas elule odusa voorastemaja. Ryder on vendadest koige raskema iseloomuga: valiselt on ta akiline, kuid sisimas hell. Ta on pahur ega seltsi eriti teistega, kuid kui ta tooriistavoo puusale kinnitab, ei suuda ukski naine ta seksikale konnakule vastu panna. Valja arvatud – pealtnaha – Hope Beaumont, ta oma voorastemaja juhataja…

Utle mulle kolme asja Utle mulle kolme asja

Автор: Julie Buxbaum

Год издания: 

Mis siis, kui inimene, keda vajad koige rohkem, on keegi, keda sa pole veel kohanud?
Jessiega on koik valesti. Vahemalt nii tundub talle esimesel nadalal uues heidutavas Los Angelese Wood Valley erakoolis. Tema ema surmast on moodunud vaevu kaks aastat, ning kuna tema isa abiellus naisega, kellega kohtus internetis, pidi Jessie kolima riigi teise otsa. Just siis, kui ta motleb kimada tagasi Chicagosse, saabub talle e-kiri kelleltki, kes nimetab end Keegi/Eikeegiks ja kes pakub talle abi Wood Valley keskkooli poorasustes navigeerimisel. Kas see on pettus? Loks? Pimedas usus – voi taielikus meeleheites – hakkab Jessie KE-le lootma ja KE-st saab kiiresti tema eluliin ja lahim liitlane. Muidugi tahab Jessie KE-ga naost nakku kohtuda. Aga voib-olla on moned moistatused parem lahendamata jatta?
Mina: Utle mulle kolm asja, mida ma sinust ei tea. Tead kull, peale su nime ja koige muu. KE: okei. (1) ma teen superanksat sooja juustusaia. (2) aasta tagasi olin ma taiesti teine inimene. (3) … ma ei tea. jataks selle akki enda teada. Mina: Kuule! Sa jatad koik enda teada. KE: (3) sa meeldid mulle. Mina: (3) Sa meeldid mulle ka.
See vaimukas, romantiline ja sudamlik kaasaegne noorteromaan sobib taiuslikult Rainbow Rowelli, Jennifer Niveni ja E. Lockharti lugejatele.
Kolm asja selle raamatu kohta: (1) Ma armastan seda. (2) Ei, pariselt, ma ARMASTAN seda. (3) Soovin, et saaksin kaskida igal teismelisel seda lugeda. –Jodi Picoult
Kolm asja selle raamatu kohta: (1) See on armas ja vaimukas ja romantiline. (2) Moistatus loo keskmes hoiab sind raamatu kuljes kinni. (3) Mul on tunne, et sul on vaga hea meel, et seda lugesid. – Jennifer E. Smith

1. JULIE BUXBAUM on mitme eduka raamatu autor. „Utle mulle kolme asja” on tema esimene noorteromaan. 2. Ta elab Los Angeleses oma abikaasa, kahe lapse ja surematu kuldkalakesega. 3. Julie sai kunagi anonuumse e-kirja, mis inspireeris teda kirjutama Jessie lugu.