Найти книгу: "Vaikesed poeemid proosas"


Vaikesed poeemid proosas Vaikesed poeemid proosas

Автор: Charles Baudelaire

Год издания: 2012

Valik tuntud prantsuse kirjaniku Charles Baudelaire'i (1821-1867) luhijutte ja -palasid Marie Underi tolkes.
Vaikesed vanamehed Vaikesed vanamehed

Автор: Tiina Laanem

Год издания: 

2006. aasta romaanivoistluse voitja Tiina Laanem kirjutab oma esimeses romaanis koigist neist meestest ja naistest ja lastest, kes iga paev meie keskel oma elu elavad. Seab kusimuse alla sopruse tegelikkuse ja sisu. Elu tegelikkuse ja sisu. Susi sest koigest aru saagu. Koige rohkem raagitakse ses raamatus ikka meestest, kelle varjus joonistuvad valja naised. Ja kusagil kaugel, oige tasa ja oige vaikselt, on ka lapsed. Loeb Hannes Kaljujarv.

Vaikesed saladused Vaikesed saladused

Автор: Anna Snoekstra

Год издания: 

ET HOIDA VAIKSEID SALADUSI, RAAGIVAD NAD SUURI VALESID
Mis juhtub, kui ambitsioonid soidavad ule toest?
Tragoodia loob linnakese rivist valja Austraalias Colmstockis liigub ringi suutaja, kes oma koige viimase kuriteona pani polema linna kohtumaja ja tappis poisi, kes oli majas loksus.
Noor ajakirjanik vajab meeleheitlikult lugu Rose Blakey jaoks hakkab aeg otsa saama. Ta on saanud ajalehtedelt kuhjaga eitavaid vastuseid ning pubis politseinikele olut valades ei teeni ta piisavalt, et maksta uuri. Rose’il on vaja lugu – plahvatuslikku.
Vaikesed saladusi tais nukud Kohtumaja polengule jargnevail nadalail hakkavad Colmstocki majatreppidele ilmuma portselannukud, mis naevad valja tapselt nagu peretutred. See paneb vanemad hirmu tundma…