Скачать книгу - Magiczny sokol 2 - Sokol zakuty w lancuchy





Morv sokolaadikupsistega Morv sokolaadikupsistega

Автор: Joanne Fluke

Год издания: 

Hannah Swensenil on kovasti tegemist, et poigelda oma ema katsete eest teda mehele panna, kuna tal endal on taiesti piisavalt tegemist Cookie Jar'i, Lake Edeni populaarseima pagaritookoja pidamisega. Aga kui Ron LaSalle, armas Cozy Cow meierei autojuht tema pagaritookoja tagant morvatuna leitakse, Hannah' kuulsad sokolaadikupsised umber laiba, poordub ta elu enam-vahem nii pea peale kui uldse voimalik. Otsustanud, et tema kupsiste maine tuleb igal juhul paasta, asub Hannah ise morvarit otsima. Joanne Fluke'i Hannah Swenseni sarjas on praeguseks ilmunud 17 menukat krimiraamatut, mis on tuntud heade retseptide, monusa huumori ja nutikate loppude poolest. Aga mitte ainult, sest neist ei puudu ka romantika. «Morv sokolaadikupsistega» on sarja esimene raamat.


Salsa, sokoladas ir karsti buciniai Salsa, sokoladas ir karsti buciniai

Автор: Heidi Rice

Год издания: 

Rube Delisantro niekada neraudonuoja… Bet sugavusi Keilamo Vestmoro viliojanciu akiu zvilgsni nurausta it kokteiline vysnaite. Kunas nemeluoja: dabar, kai Keilamo kabrioletas su trenksmu ileke i jos gyvenima, niekas nebebus kaip buve. Rube ipratusi laikyti gyvenimo vaira savo rankose, bet kazkas jau kuzda, kad Keilamas permato kiaurai jos nepriekaistingus salsos judesius ir smaikscius juokelius. Rube rizikuoja prarasti kontrole ir – o tai dar blogiau – tuo megautis!


Sobrad, armukesed, sokolaad Sobrad, armukesed, sokolaad

Автор: Alexander McCall Smith

Год издания: 

Isabel Dalhousie motleb sageli sopradele, vahetevahel armukestele, monikord sokolaadile. Edinburgh? filosoofina on ta oma seisukohtades kindel. Ta voib retsenseerida raamatut pealkirjaga „Kolvatuse kiituseks” tulise eetikajungrina, ent reaalne elu on… veidi teistsugune, eriti kui mangu tuleb Jamie, noorem mees, kes oleks pidanud abielluma Isabeli vennatutre Catiga. Jamie voluvus tekitab Isabelis ebamugavust ja eetilisi kohklusi. Kui Cat soidab Itaaliasse puhkama, lubab Isabel tema delikatessipoe eest hoolitseda. Avastanud, et uks klientidest, kellele on hiljuti siiratud suda, tundub maletavat asju, millel pole ratsionaalset seletust, sukeldub Isabel pikemalt motlemata ohtlikku uurimistoosse. Samal ajal tuleb tal aga voidelda ka kiusatusega, mis satub ta teele mitmes erinevas vormis, naiteks sokolaadi voi hurmavate itaallaste kujul. Alexander McCall Smith on kirjutanud ule kaheksakumne raamatu mitmesugustel teemadel. 1999. aastal saavutas ta ulemaailmse tuntuse raamatusarjaga „Esimene daamide detektiiviagentuur”. Seejarel puhendus ta ilukirjanduse kirjutamisele, mille tulemusena on ilmavalgust nainud ka sarjad „Scotland Street 44” ja „Corduroy Mansions”. Isabel Dalhousie juhtumitest on eesti keeles varem ilmunud «Puhapaevane filosoofiaklubi».


Magiczny swiat tuz za plotem Magiczny swiat tuz za plotem

Автор: Dorota Mularczyk

Год издания: 



Magiczny swiat tuz za plotem 3. Przebudzenie Krzyzara Magiczny swiat tuz za plotem 3. Przebudzenie Krzyzara

Автор: Dorota Mularczyk

Год издания: