Скачать книгу - Luhikokkuvote Jordan B. Petersoni teosest „12 elu mangureeglit. Vastumurk kaosele“



Mida inimene oieti vajab, et hasti elada? Psuhholoog Jordan B. Peterson leiab, et vaja on reegleid – muidu ahvardab kaos! Reeglid, vaartused ja traditsioonid – see on kord. Kui korda saab liiga palju, ei ole see hea, aga kaos voib meid ule ujutada – ja seegi pole hea.


Ruubeni liblikad: Jordan Ruubeni liblikad: Jordan

Автор: Kiiri Saar

Год издания: 

Kui Jordan uhel sombusel sugishommikul sammud kooli poole seab, pole tal orna aimugi, et ta lihtne ja muretu elu on muutumas kaoseks. Koigi lemmikust saab korraga naerualune, kes satub jarjest veidramate sundmuste keerisesse. Jordanil tuleb segadusest hoolimata hakkama saada oma huperaktiivse oe Berniike, tema ule irvitavate soprade, teda seletamatul pohjusel haletseva ema Kirsipiia, muutliku meelega kallima ja painajalike nagemustega, mis jalitavad teda koikjal. Need viivad noormehe pikapeale moistmiseni, et temaga on midagi isearalikku lahti. Sundmused votavad uha kummalisemaid ja kohati lausa eluohtlikke poordeid, mille pohjustele jalile joudmine mojub lopuks kulma dusina. „Jordan“ on Kiiri Saare eelmise romaani „Ruubeni liblikad: Kirsipiia“ (2012) motteline jarg.


Jordan St Claire: Dark and Dangerous Jordan St Claire: Dark and Dangerous

Автор: Кэрол Мортимер

Год издания: 

Taming the tiger!Physiotherapist Stephanie McKinley has always admired handsome actor Jordan Simpson. So she’s shocked when her latest client turns out to be the dark-eyed superstar. Except now she’s faced with the man behind the famous facade – Jordan St Claire, wealthy aristocrat!Recuperating from an accident at Mulberry Hall, his extensive family estate, Jordan isn’t suffering in silence. Roaming around the mansion, he’s like a surly – but deadly attractive – beast! Albeit one who’s about to unleash Stephanie’s reserved sensuality once and for all…THE SCANDALOUS ST CLAIRES Three arrogant aristocrats – ready to marry!


Penny Jordan Tribute Collection Penny Jordan Tribute Collection

Автор: Penny Jordan

Год издания: 



Penny Jordan's Crighton Family Series Penny Jordan's Crighton Family Series

Автор: Penny Jordan

Год издания: 



Michael Jordan. Zycie Michael Jordan. Zycie

Автор: Roland Lazenby

Год издания: