Скачать книгу - Perry Rhodan 458: Im Arsenal der Androiden





Amours de Rhodanthe et Dosicles Amours de Rhodanthe et Dosicles

Автор: Theodorus Prodromus

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Amours de Rhodanthe et Dosicles : Trad. nouv., suivie de l'Eubeenne, par Dion Chrysostome / Publ. par A. Trognon».


Guida per l'arsenale di Venezia Guida per l'arsenale di Venezia

Автор: Группа авторов

Год издания: 



Les amours de Rhodante et Docicles Les amours de Rhodante et Docicles

Автор: Theodorus Prodromus

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Les amours de Rhodante et Docicles / traduites du grec de Theodorus Prodromus, par P. Francois Godard de Beauchamps».


Luude linn. Surmav arsenal I Luude linn. Surmav arsenal I

Автор: Кассандра Клэр

Год издания: 

Kui viieteistkumneaastane Clary Fray laheb oma kodulinnas New Yorgis klubisse nimega Pandemonium, satub ta seal morva tunnistajaks – ja selle morva sooritavad kolm teismelist, kes on kaetud kummaliste tatoveeringutega ja kel on kaasas imelikud relvad. Ja siis haihtub surnukeha jaljetult ohku. Politsei kutsumisel pole erilist motet, kui selgub, et keegi peale Clary morvareid ei nae ning sellest, et inimene on surnud, pole jalgegi, isegi mitte veretilgakestki maas. Ja kas see, kes suri, oli uldse inimene? Nii kohtub Clary esimest korda varjukuttidega, sodalastega, kes on puhendunud Maa deemonitest vabastamisele. See on ka tema esimene kohtumine Jace’iga, noormehega, kes naeb valja nagu ingel ja kaitub nagu kaabakas. Peagi kistakse Clary Jace’i maailma, kui tudruku ema kaob ning teda ennast rundab deemon. Kuid miks peaksid deemonid uldse Clary ja tema ema vastu huvi tundma? Ja miks Clary varjukutte naeb? See kusimus huvitab paljusid…


Tuhast linn. Surmav arsenal II Tuhast linn. Surmav arsenal II

Автор: Кассандра Клэр

Год издания: 

Taieoiguslikuna varjukuttide sekka astunud Clary teeb lahemalt tutvust maailmaga, mis seni oli jaanud tema pilgu eest varjule. Tudruku soprade hulka kuulub nuud libahunte ja vampiire ning tema saatusesse sekkuvad ootamatul moel haldjad. See maailm, kus miski pole selline, nagu naib, pakub paraku jarjest uusi moistatusi. Kelle veri voolab Clary ja Jace’i soontes? Kust on parit voimed, mis neis uhtakki ilmnevad? Kas Valentine on ohtlik hullumeelne voi korrumpeerunud varjukutiladviku vastu voitlev aatemees? Mida teha, kui peale deemonite tuleb noortel voidelda ka omaenda tunnete vastu? Autor hoiab lugejaid endiselt kutkeis. 2013. aasta augustis linastus ka Eesti kinodes romaani I osa pohjal valminud film „Surmav arsenal: Luude linn“ Lily Collinsi ja Jamie Campbell Boweriga peaosas.