Скачать книгу - Bella Germania





Peace in believing: a memoir of Isabella Campbell of Fernicarry, Rosneath, Dumbartonshire Peace in believing: a memoir of Isabella Campbell of Fernicarry, Rosneath, Dumbartonshire

Автор: Robert Story

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Peace in believing : a memoir of Isabella Campbell of Fernicarry, Rosneath, Dumbartonshire / [Robert Story]».


La novella del buon vecchio e della bella fanciulla La novella del buon vecchio e della bella fanciulla

Автор: Italo Svevo

Год издания: 



Onu Bella. Koduperemehe nipiraamat Onu Bella. Koduperemehe nipiraamat

Автор: Igor Maasik

Год издания: 

Ajal, mil Euroopa Liidu reakodanik on harjunud sisustama oma kulmkappi supermarketist ostetud anonuumsete purgikestega ega tee loodusesse sattudes vahet kuuse ja kase vahel, mojub Onu Bella otsekui moni Jules Verne’i kangelane, kes uksikule saarele joudes millestki puudust ei tundnud. Ammendamatud teadmised kokakunsti ning aianduse valdkonnas muudavad Onu Bella alistamatuks – tema oskab iga puuoksakese enda heaks toole panna, naiteks holmikpuu lehtedega peseb ta pead ning tulemus saab hea. Arusaadavalt ei hoia Onu Bella oma teadmisi endale, vaid jagab lahkelt lugejatega. Seetottu on tegemist vaga praktilise teosega, mida voib lugeda ka kui koka- voi nouanderaamatut. Aga kuna autoriks on Onu Bella, siis lisandub sellele veel palju muud. Sest onud voivad raakida millest tahes, alati on huvitav. Teate ju kull – hunt vaatab ikka metsa poole, sama lugu on onudega! Meeldivat kulaskaiku ja tundke end Onu Bella juures nagu kodus! Andrus Kivirahk (kirjanik)


Onu Bella Dekameron Onu Bella Dekameron

Автор: Onu Bella

Год издания: 

Autor ja tema reisikaaslane on moodsad inimesed, kes otsivad voimalusi hinge- ja meelepuhastuseks ning kiikavad tanu autori elupagasile ja -kogemusele ka minevikku. Just vaade minevikku – labi Onu Bellaks olemise prisma – moodustab teose selgroo. Autor votab endale jutuvestja rolli ning kohati tundub, et tal pole aega lopmatult flirtida lausvalede ja fantaasialennuga.Peeter Oja: “See raamat on eriline mitte ainult ajalookasitluse, vaid ka varvikate kirjelduste poolest, mis annavad aimu, kuidas eesti inimesed XX sajandi lopus oma meelt lahutasid.”Mart Juur: “See raamat on nagu India ilma kohulahtisuseta, Egiptus ilma terroristideta, Kreekamaa ilma eurota. See on rannak sinus eneses.”


Stray Pearls: Memoirs of Margaret De Ribaumont, Viscountess of Bellaise Stray Pearls: Memoirs of Margaret De Ribaumont, Viscountess of Bellaise

Автор: Yonge Charlotte Mary

Год издания: