Скачать книгу - Ekonomiczny punkt widzenia





Bis zum Nullpunkt des Seins Bis zum Nullpunkt des Seins

Автор: Kurd La?witz

Год издания: 



Nullpunkt Nullpunkt

Автор: Margus Karu

Год издания: 

Populaarse menuraamatu filmikujundusega uustrukk.Probleemsest kodust ja halvast koolist parit Johannesel onnestub end uhte Tallinna eliitkooli sisse raakida, kuid avastab peagi, et klassikaaslased on ta jouliselt heidikustaatusse taandanud. Kui Johannese elupuramiidi kolm peamist tahku – kodu, sobrad ja kool – kokku vajuvad, moistab ta, et on joudnud nullpunkti. Nii tootab ta valja skeemi, kuidas saavutada populaarsus ja aktsept, ning hakkab seda mineviku survest ja oleviku lookidest hoolimata jouliselt rakendama.Margus Karu esikromaan „Nullpunkt” tousis kohe ilmumise jarel 2010. aasta kevadel muugiedetabelite tippu ning juba samal sugisel arvati see soovitusliku koolikirjanduse nimekirja, kust praeguseks on joudnud pohikooli kirjandusopikutessegi. 2010. aasta lopus palvis romaan Betti Alveri nimelise kirjandusauhinna.„Nullpunkti” ainetel valmis 2011. aastal lavastus Rakvere teatris ning 2014. aasta lopus linastub filmistuudio Allfilm ja Eesti Rahvusringhaalingu koostoona mangufilm ja kuueosaline telesari. Sarja rezissoor on Mihkel Ulk, stsenarist Margit Keerdo-Dawson ning Johannest kehastab Mart Pius.


Paastikpunktiteraapia kasiraamat Paastikpunktiteraapia kasiraamat

Автор: Clair Davies

Год издания: 

Korvaldagem krooniline valu ise, ravimitetaValu leevendamisele spetsialiseerunud arstid on veendunud, et paastikpunktid, vaikesed pingule tombunud solmed lihastes, on umbes 75 protsendil juhtudest peamine kroonilise valu pohjus. Nad on leidnud paastikpunkte praktiliselt koigi patsientide lihastest.Kuna paastikpunktid tekitavad peaaegu alati valu mujal kehas, mitte seal, kus punktid ise paiknevad, on neid raske diagnoosida ja toodelda, kui ei tea, mida tapselt otsida.See kasiraamat naitab konkreetselt, millele peaksid paastikpunktide hindamisel keskenduma. Lihtsatelt piltidelt naed, kus paastikpunktid kehas tekivad ja kus valu avaldub. Seejarel selgitatakse samm-sammult, kuidas taolisi kroonilise valu allikaid ravida hammastavalt tohusate massaazitehnikate abil, mida saad kerge vaevaga ise rakendada.Taiendatud, parimast paastikpunktiteraapia kasiraamatust leiad lisaks progressiivseid lihaste loogastamise tehnikad, mis toetavad ja tohustavad paastikpunktiteraapiat. Spetsiifilisemaid juhiseid antakse ka massooridele ja teistele spetsialistidele, kes sooviksid paastikpunktiteraapiat oma toos rakendada.Kui vaevled leevendust leidmata kroonilise valu kaes, tee endale teene ning opi ja kasuta selles kasiraamatus opetatavaid tehnikaid. Need lihtsad, tohusad oskused pakuvad toelist ja kestvat leevendust ravimite, arstivisiitide ja kallite protseduurideta.


Usaldus. Suund, mitte sihtpunkt Usaldus. Suund, mitte sihtpunkt

Автор: Osho

Год издания: 

„Usaldus on kindlasti korgem vaartus kui armastus. Usaldusega kaasneb armastus, aga armastusega usaldust ei kaasne.“„Usaldus on eheda elu pohialus.“„Usaldus on sisemine silm. Su silmad on universumi vaatamiseks, aga su sees on kolmas silm, usaldus.“Me elame ajal, mil on kadunud usaldus vanade, traditsiooniliste institutsioonide vastu, need pole enam elulised. Religioon, ideoloogia, poliitiline susteem, moraal, perekond, abielu – ukski neist ei toimi enam. Isegi moiste „usaldus”, mida kunagi peeti koigi suhete nurgakiviks, tundub tanapaeval naiivne. Miks see nii on?Osho arvab, et institutsioonid on kasutanud uhiskonna kontrollimehhanismidena moisteid „usk“ ja „uskumus“ voltsilt, nende tahendust moonutades. Ehe usaldus tuleb seest, ent uskumustesusteeme suruvad meile peale religioossed ja uhiskondlikud institutsioonid. Osho kirjeldab, millises voltsis tahenduses neid moisteid on kasutatud – nimelt kahepalgelisuse, ekspluateerimise ja ahnuse kasvupinnasena. Osho sonutsi on aeg kups, et uuesti avastada toeline olemuslik usaldus, mille on sundides kaasa saanud iga inimene. Usaldamine ei soltu teistest inimestest – on juba aeg moista, et usaldus on eelkoige su vaimne ja olemuslik omadus ja sa pead laskma sellel avalduda. Usaldus ja usaldamine ei tahenda, et koik kahtlused ja kusimused tuleks maha suruda – ei, me peaksime oma kusimusi ja kahtlusi austama. Need juhatavad meid unikaalse, autentse ja individuaalse toe juurde ning lopuks moistmise ja usalduse juurde, mis annab meile loogastunud olemisseisundi ja voimaldab reageerida selgelt ja siiralt koigele, mida elu toob.


Mauerwerk Kalender 2011. Schwerpunkt - Nachhaltige Bauprodukte und Konstruktionen Mauerwerk Kalender 2011. Schwerpunkt - Nachhaltige Bauprodukte und Konstruktionen

Автор: Wolfram Jager

Год издания: 

Proven and new: practical compendium for masonry for 35 years and counting: basics, examples, code commentaries – current and firsthand. Focus for 2011: Sustainable building products and structures