Скачать книгу - Maistingasis mergisius Paryziuje



"Keturiu knygu serija „Paveldetojai“. Pirma knyga. Fechtavimosi, kaip ir meiles, menui svarbus trys igudziai: 1) numatyti kiekviena partnerio zingsni ir nukreipti ji sau patogia linkme; 2) priprasti ir prisiderinti prie partnerio; 3) visiskai atsiduoti, kad ir kiek valandu tektu lieti prakaita. Vikontas Amersamas atvyko i Paryziu irodyti, kad moka valdyti spaga. Jis tikrai nesitikejo, kad jo varzove taps kovingoji Alisandra Leodegrans! Kai susikryziavus spagoms isiziebia aistra, sunku pasakyti, kas laimes… ir kokio prizo pageidaus nugaletojas.


Mazoji angle Paryziuje Mazoji angle Paryziuje

Автор: Catherine Sanderson

Год издания: 

Jautrus ir smaikstus romanas apie uzsienietes gyvenima svetimoje salyje. Pagrindine romano veikeja Katerina, daugiau gyvenanti virtualiame pasaulyje nei realiame, supina abi sias gyvenimo linijas i viena. Romane subtiliai atskleistas kasdienybes grozis ir virtualios pazinties pasekmes.


Maistingasis Aleksas Maistingasis Aleksas

Автор: Robyn Grady

Год издания: 

"Astuoniu knygu serija „Galingieji Vulfai“. Ketvirta knyga. Aleksas Adrenalino fanatikas. Losejas. Nugaletojas. Aleksas – lenktynininkas, ir vienintelis jo troskimas yra laimeti bet kokia kaina! Jis ir gyvena taip, kaip vairuoja, – aistringai ir beprotiskai. Bet po baisios avarijos Aleksas stoja akistaton su savo didziausia baime – pralaimejimu. Fizioterapeutes Libes Henderson uzduotis – pastatyti Aleksa ant koju. Vos tik ja isvydes, vyras nusprendzia: suvilios grazuole Libe, kad gautu leidima dalyvauti artejanciose lenktynese. Tik Aleksas dar nezino, kad sis subtilus zaidimas bus sunkiausias issukis jo gyvenime."


Tango Paryziuje Tango Paryziuje

Автор: Nancy Warren

Год издания: 

Kime Renton – Manhatane leidziamo zurnalo mados redaktore ir aistringa mados gerbeja. Ji – viena is daugelio graziu zmoniu, susirinkusiu i mados savaite, kuri kasmet vyksta Paryziuje. Tik si karta likimas Kime suveda su susitarsiusiu privaciu detektyvu, kuris tiria tarptautinio masto vagyste ir turi apsimesti jos fotografu. Houldenas Makgregoras – tvirtas ir grazus vyras, bet nieko nenutuokia apie mada. Jeigu jau tures buti salia, Kime privalo ji deramai aprengti… o tada letai nurengti.