Скачать книгу - Kattemaks. Ravenite triloogia III raamat



Multimiljonarist arimees Ron Raven etendas kakskummend viis aastat armastavat abikaasat ja isa kahes vaga erinevas leibkonnas. Kui aga Ron kadus, tuli tema pettus ilmsiks. Kaes on tasumise tund. Politsei arvates maksis kahenaisepidajast…


Oudusesarv.Orpheuse Raamatukogu Oudusesarv.Orpheuse Raamatukogu

Автор: Edward Frederic Benson

Год издания: 

"M. R. Jamesi ja William Hope Hodgsoni korval tahtsaima 20. sajandi alguse inglise ouduskirjaniku E. F. Bensoni (1867–1940) tondijuttude paremikust leiab lugeja nii klassikalisi maamoisate viirastuvaid asukaid, kelle hingel traagiline veresuu rahuneda ei luba, roskete surnuaedade kodunevaid kooljaid, satanistlikke rituaale oovastava atmosfaariga salajastes lossikambrites, iidsete kultuspaikade sajandite taha ulatuvat raudset haaret, kohutavaid limaseid hiidsuuri olendeid, Egiptuse muumiate needust, Alpide korgmaestikes elunevaid jalke poolinimesi-poolahve, esoteerilisi rituaale, aga ka viirastuvaid ammusurnud lapsi kaugest ja onnelikust minevikust.E. F. Bensoni tondijutte iseloomustab psuhholoogiline usutavus, peene ja tundliku pintsliga valja joonistatud karakterid, angistav ja unenaoline atmosfaar, midagi varjamata edasi antud ja hasti visualiseeritud oudused ning kirjaniku enda keerukale ja puritaanlikule lapsepolvekodule viitavad painajalikud lapstegelased."


Eesti infouhiskonna aastaraamat 2011/2012 Eesti infouhiskonna aastaraamat 2011/2012

Автор: Karin Kastehein

Год издания: 

Eesti e-riigi jaoks olid 2011. ja 2012. aasta juubelihongulised. 17.detsembril 2011 sai 10-aastaseks uks meie e-riigi ja turvalise andmevahetuse alustalasid – X-tee, ning 2012. aasta jaanuaris moodus 10 aastat esimese ID-kaardi valjaandmisest. Hea meel on todeda, et need 1990.aastate lopus tehtud otsused on ennast oigustanud ning kaesoleva aasta 3.detsembril anti juba 100 miljones digiallkiri. Lisaks juubeliteemadele keskendub seekordne Eesti infouhiskonna aastaraamat ka kahe viimase aasta olulisematele valdkondadele nagu avatud andmed, roheline IT, kuberturvalisus ja ulikiire interneti arendamine. 1996. aastast jarjepidevalt Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi riigi infosusteemide osakonna (RISO) poolt ullitavate Eesti infouhiskonna arendamist kajastavate aastaraamatute eesmark on tosta nii kodumaise kui valisriikide avalikkuse teadlikkust Eesti infouhiskonna alastest arengutest. Traditsiooniliselt kasitleb aastaraamat eelkoige avaliku sektori poolseid algatusi ja projekte infouhiskonna arendamisel, ent uha suurem osakaal valjaande mahust kuulub ka muudele – nii erasektori kui kolmanda sektori – initsiatiividele ja tegemistele, muutes nii raamatu ulevaatlikuks tagasivaateks eelnevale aastale infouhiskonna valdkonnas. Varasemad aastaraamatud on leitavad RISO kodulehelt http://www.riso.ee/et/publikatsioonid/aastaraamatud (eestikeelsed) ja http://www.riso.ee/en/publications/natpublications (ingliskeelsed).


LasseMaia detektiiviburoo. Raamatukogumoistatus LasseMaia detektiiviburoo. Raamatukogumoistatus

Автор: Martin Widmark

Год издания: 

Valleby raamatukogust kaob vaartuslikke raamatuid. Kuidas see ometi voimalik on, kui niisama, raamat poues, ei ole voimalik raamatukogust valja hiilida –koik need hinnalised raamatud peaksid hairesusteemi otsemaid undama?Lasse ja Maia on hammingus, politseiulemast raakimata. Kes on see, kes raamatuid pihta paneb? Ega ometi…


Kasiraamat unelmate naiste vorgutamiseks Kasiraamat unelmate naiste vorgutamiseks

Автор: Aleksandr Kents

Год издания: 

Sellest raamatust saab Teile suureparane opetaja kaunite naistega tutvumiseks ja nende edukaks vorgutamiseks. Sa suudad leida oma teise poole voi kui ta on Sul juba olemas, siis olen kindel, et leiad tulevikus oma suhtest enda jaoks nii mondagi uut ja ponevat.


Internetiturundaja lauaraamat Internetiturundaja lauaraamat

Автор: Erti Luik

Год издания: 

Iga ettevotte puhul on toimivate e-lahenduste valik erinev – see, mis toimib uhe ettevotte puhul, ei pruugi toimida teisel. Oluline on, et otsuseid voetaks vastu teadlikult ja pohjendatult. „Internetiturundaja lauaraamat“ kuulub iga turundaja toolauale, aidates tal teha motestatud valikuid ettevotte e-nao vormimisel. Raamatust leiavadki kasulikke napunaiteid need, kes turundust igapaevaselt oma ettevottes korraldavad voi kel turundusega varasem kokkupuude. Siiski on raamat sedavord pohjalik ning kompaktne, et paljugi kasulikku leiavad siit korva taha panemiseks ka algajad voi vaikeettevotjad, kes ise oma ettevotte turundustegevuse eest vastutama peavad.