Скачать книгу - Tudorite saladus



Tudorite ajastu oli tulvil hadaohte, intriige, vandenousid ja eelkoige nuhkimist. 1553. aasta suvi: ohtude ja pettuste aeg. Orb Brendan Prescott on ules kasvanud voimsa Dudleyde perekonna majapidamises. Oukonda toodud, saadetakse Prescott salajasele missioonile kuninga sarava, kuid moistatusliku oe Elizabethi juurde. Kuid varsti on Brendan sunnitud tootama kaksikagendina Elizabethi kaitsja William Cecili heaks, kes vastutasuks lubab tal aidata tema enda saladuslikus minevikus selgust saada. Sunge vandenou keerleb umber Elizabethi puude harutada lahti tode tema tosiselt haige venna, kuningas Edward VI pahaendelise kadumise kohta. Abiks vaid soakas tallipoiss ja hulljulge teenijanna, sukeldub Brendan poolodede, valede ja morvade halastamatusse keerisesse. Tudorite Inglismaa intriigide ja hiilgusega taidetud „Tudorite saladus” on Elizabethi meisterspiooni kroonika esimene raamat.


Valusad saladused Valusad saladused

Автор: Melinda Leigh

Год издания: 

Major Grant Barrett saab Afganistanis lahetuses olles kohutava teate – tema vend ja vennanaine on Granti unises kodulinnas, rahulikus Scarlet Fallsis morvatud. Sojast emotsionaalselt haavatud sodur tuleb tagasi koju, et ajutiselt oma vennalaste eest hoolitseda. Ent kui keegi uritab lapsi ja nende teismelist hoidjat roovida, saab Grant aru, et see pole juhus… ja ka morvad polnud juhuslikud…


Vatikani paevikud. Voim, poliitika ja saladused Vatikani paevikud. Voim, poliitika ja saladused

Автор: John Thavis

Год издания: 

Kaesolev raamat pohineb faktidel, mitte valjamoeldistel. Neil lehekulgedel kirjeldatud sundmused on toesti aset leidnud. Teose aluseks on sajad intervjuud, kirjutised, heli- ja videosalvestised, toesti aset leidnud vestlused ning eelkoige vaatlemine. Koik tegelaskujud, nii vaiksemad kui ka suuremad tegijad, on toelised ja kuigi nende lood voivad tunduda kohati uskumatud, voite kindlad olla, et need ei ole ajakirjanduslikud liialdused ega valjamoeldised vaid Vatikani pentsiku maailma ja sundmuste tapne kroonika.


Saladuslik tsaar Saladuslik tsaar

Автор: Maniakkide Tanav

Год издания: 

Maale laheneb hiigelasteroid Tooni, mis ahvardab lopetada inimkonna eksistentsi. Maailma riikide valitsused otsustavad planeedi maha jatta ja minna… otsima ellujaamisvoimalusi mujalt paikesesusteemist ning kaugemalt galaktikast. Kuid ressursside puudusel ei ole voimalik votta kaasa koiki maalasi. Mis saab neist kes lahevad teele? Mis saab neist kes jaavad maha? Kolm eesti ulmeautorit vaatavad labi kaesoleva jutusarja tulevikku ning toovad teieni nii humoorikaid kui ka kurbi lugusid lahi- ja kaugtulevikust. See on nagemus maailmast mida uhendab kogu inimkonda vapustav kataklusm. Maailmast, kus ohu eest pagejad jatavad endast maha rahuingli kes lopetaks sojad. Maailmast kus taevane kaitsja on kaegakatsutav reaalsus. See on tehisintelligentsiga rundesatelliitide kompleks. Kellele sober, kellele vaenlane: Ippolit.


Saladuslik tsaar 2: Duumioru lood Saladuslik tsaar 2: Duumioru lood

Автор: Maniakkide Tanav, Reidar Andreson, J. J. Metsavana Tael-Mikesin

Год издания: 

"Duumioru lood" on 2013. aasta parima kogumiku Stalkeriga parjatud «Saladusliku tsaari» jarg. Maad kokkuporkega ahvardanud hiidasteroid Tooni muudab viimasel hetkel suunda ja planeeti tabab vaid temaga kaasas olnud kiviramps. Inimkond on hammingus. Kuidas on voimalik, et asteroid suunda muudab? Mida Tooni endast oigupoolest kujutab? Selles kogumikus saame heita pilgu inimkonnale enne ja parast kohtumist tundmatuga.


Kettmoogaga moodetud Maa : saladuslik tsaar 3 Kettmoogaga moodetud Maa : saladuslik tsaar 3

Автор: Maniakkide Tanav, J. J. Metsavana

Год издания: 

Hea lugeja, sinu ees olev romaan on juba kolmas «Ippoliti»sarja liigituv teos. Kui kusida, mis teeb selle eriliseks vorreldes kaheeelnevaga, siis tegemist pole enam kogumikuga, vaid romaaniga. Maa on vooreluhaardes. Sailinud on vaid vaike lapike, kus osutatakse vastupanu. Veel oninimesi, kes teevad koik, mis nende voimuses, et inimkonna koduplaneet jaaksneile alles. See lapike on Eesti. Need inimesed on eestlased.