Скачать книгу - Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств



Кейт Феррацці – гуру нетворкінгу, телефонний записник якого містить понад 5000 імен, переконає вас, що «зв'язки вирішують усе»! Власним прикладом він довів, що син емігранта-сталевара та прибиральниці може за руку вітатися з президентами та головами урядів наймогутніших держав світу. І все це – завдяки зв'язкам! «Ніколи не їжте наодинці», що вже стала класикою з мистецтва заводити корисні знайомства та будувати відносини, навчить вас ставитися до них як до соціального капіталу. Дізнайтеся, як стати помітним у будь-якому товаристві й цікавим для будь-якої людини та як одним телефонним дзвінком чи вчасно врученою візитівкою змінити своє життя. А також: як будувала свою політичну кар'єру Гілларі Клінтон, як Катеріна Ґрехем зі звичайної домогосподарки перетворилася на успішного редактора Washington Post і як навчання на власних помилках зробило Авраама Лінкольна президентом. Кейт Феррацці навчить спілкуватися, а спілкування – перетворювати на успіх!


Секретик Секретик

Автор: Карина Шаинян

Год издания: 

«Тёма остановился поодаль, рассеянно роясь в кармане. У малявок свои секретики, у пацанов – свои. Секреты. Если эта плакса не отвяжется, то опять придется отложить…»


Кмітливіші, швидші, кращі. Секрети продуктивності в житті та бізнесі Кмітливіші, швидші, кращі. Секрети продуктивності в житті та бізнесі

Автор: Чарлз Дахіґґ

Год издания: 

Бестселер New York Times Чарлз Дахіґґ – відомий журналіст, випускник Гарвардської школи бізнесу та Єльського коледжу, лауреат Пулітцерівської премії, премії Національної академії наук США. Його світовий бестселер «Сила звички» понад 60 тижнів перебував у топі New York Times та розійшовся накладом 1,5 мільйона примірників 30 мовами. «Кмітливіші, швидші, кращі» – його друга книга, і вже за три тижні після виходу друком у березні 2016 року вона досягла перших місць серед бестселерів New York Times.


Секретик. Для детей и взрослых Секретик. Для детей и взрослых

Автор: Галина Владимировна Бахарева

Год издания: 

Милые взрослые! Всем мы были детьми. Делали глупости. Шалили. Но делали это не со зла. От незнания и полной уверенности в своей правоте. Так давайте вспомним детство! И лучше поймём своих детей.


Наодинці з життям. Поезія Наодинці з життям. Поезія

Автор: Юрій Пересічанський

Год издания: 

Кожен вірш кожним читачем сприймається по-своєму, а для автора найчастіше поезія – це освідчення поета в коханні (майже завжди нерозділеному) до життя, аби якнайдалі самозречено втекти від ревнивиці-смерті, яка переслідує крок за кроком і завжди готова розімкнути обійми. Для самого ж вірша головне, щоб найскладніша, найглибша і найнезвичайніша метафоричність була в той же час природною, прозорою і зрозумілою – поезія не в словах і не в рядках, а поміж словами і поміж рядками.


Детские секретики. Стихи для детей Детские секретики. Стихи для детей

Автор: Мария Жданова

Год издания: 

Сборник состоит из 25 стихотворений для детей от 4 лет до 12 лет. Основные темы: дружба, учёба, любовь к животным, природе, взаимоотношения с родителями. В основном, стихи написаны от лица детей. Есть и стихотворения, которые подсказывают родителям, как вести себя с детьми в тех или иных ситуациях, быть более внимательными. Ко всем стихотворениям подготовлены яркие авторские рисунки, выполненные в детской манере, чтобы стихи легче запоминались и были ближе детям.