Скачать книгу - Viskas, kas jai skirta



Keturiu knygu serija „Broliai Keinai“. Ketvirta knyga. Mislingoji paveldetoja grizta… ir paaiskeja mazyte paslaptis Mege Leitem, prarastoji skandalais garsejancios seimos turtu paveldetoja, bendrauti su jos nariais visada venge. Bet jos dukrytei prireikia gyvybiskai svarbios operacijos ir Megei teks prasyti pagalbos – is nepatikimo dukters tevo Granto Separdo arba is jai atgrasios Keinu seimos. Pries pasiguldydamas Mege i lova, Grantas jau buvo suplanaves, kaip atkersys jos biologiniam tevui. Bet netiketai suzinojus, kad pats yra tetusis, Granto jausmai Megei sustipreja. Ar jam pavyks irodyti Megei, kad si karta yra jos puseje, ir apsaugoti ja nuo Keinu seimos?


Skirta nuodemei Skirta nuodemei

Автор: Joss Wood

Год издания: 

Keturiu knygu serija „Sidnejaus geidziamiausi“. Pirma knyga. Vila Mur Fiser pasiryzusi atsitiesti po bjauriu skyrybu. Ji protinga ir talentinga. Suzinojusi, kad pasauline fitneso zvaigzde Robis Hensonas iesko finansininkes, Vila is anksto apsidziaugia. Yra tik viena kliutis – jai jau teko bendrauti su ponu Hensonu. Intymiai! Arogantiskojo viengungio Robio ilgalaikiai santykiai nedomina – ir kaip galetu, kai patevis sugriove seima? Ir nors Vilos galva skirta skaiciams, bet kunas – nuodemei, netrukus Robi ima kankinti keistos mintys: galbut laikina darbuotoja galetu tapti pastovia jo gyvenimo dalimi?


Viskas, ko jam reikia Viskas, ko jam reikia

Автор: Emily McKay

Год издания: 

Keturiu knygu serija „Broliai Keinai“. Antra knyga. Keinui nera nieko neimanomo Grifinas Keinas, be abejones, puikiai ismano mylejimosi mena. Naktis po nakties vyro aistra konservatyviaja Sidne Edvards paverca tikra isdykele. Taciau viena diena Grifinas tampa savo seimos kompanijos vadovu ir Sidnes virsininku, todel tolesnis ju romanas neimanomas. Del mirstancio tevo iskelto ultimatumo jo palikimui iskyla pavojus. Dabar Grifinui labiau nei bet kada reikia Sidnes ¬– tik sikart ne lovoje, o konferenciju saleje. Bet kodel nepameginus suderinti pareigu su malonumu?


Viskas, ko jis norejo Viskas, ko jis norejo

Автор: Emily McKay

Год издания: 

Keturiu knygu serija „Broliai Keinai“. Pirma knyga. Keinas visuomet gauna tai, ko uzsigeidzia. Daltonas Keinas paaukojo visa savo gyvenima seimos kompanijai ir neleis tevui lengva ranka issvaistyti palikimo. Jis gaus savo dali, o pasiekti jam tai pades viena moteris – Lane Fortino. Karta Daltonas jau itikino save, kad Lane jis palieka tik del jos pacios geroves. Taciau, vel ja pamates, pajunta ta pacia beprotiska trauka ir pasizada atgaivinti tai, ko atsisake. Tik dabar jis neleis seimai stoti skersai kelio.


Dabar viskas pasikeis Dabar viskas pasikeis

Автор: Lynn Raye Harris

Год издания: 

Kadaise karjeros siekianti parfumere Hole Kreig naiviai pasidave garsaus mergisiaus Drago Di Navaros kerams ir melagingiems pazadams. Dabar, tapusi jo kosmetikos imones reklamos kampanijos veidu, Hole zavingajam imones vadovui ketina irodyti, kad yra pagarbos verta varzove. Dragas atrodo kaip jegos ir valdzios isikunijimas. Bet vyra nuolat persekioja ji apvylusios merginos prisiminimas. Netiketai isaiskejusi Holes paslaptis sujaukia visus Drago planus.


Viskas iskaiciuota Viskas iskaiciuota

Автор: Jackie Braun

Год издания: 

Alfa, beta, gama, delta… Tai beveik viskas, ka Darse Heis spejo ismokti pries kojoms palieciant Atenu zeme. Ji ryztingai nusiteikusi pamirsti praeities nesekmes ir megautis saule, jura, krastovaizdziu ir… aaa… flirtu! Bet kai grazuolis Nikas Kostas isgelbsti ja nuo vietinio sukciaus, Darse uzsisvajoja: galbut Graikijoje gali nutikti sis tas daugiau, nei ji numaciusi. Nikas yra visai patenkintas savo viengungio statusu, taciau sutikes Darse nejucia susimasto – isimyleti nera jau taip blogai.