Скачать книгу - Igaviku aarel



Elu voib sind kursilt korvale juhtida…
Kahekumneaastane Camryn Bennett teadis tapselt, milliseks tema elu kujuneb. Aga parast metsikut ohtut Pohja-Carolinas Raleigh kesklinna ooklubis jahmatab ta koiki – ja iseennast –, kui otsustab jatta senise elu ja lihtsalt… soita minema. Camryn pakib moned hilbud, istub Greyhoundi bussi ja asub teele, et ennast leida. Selle asemel leiab ta hoopis Andrew Parrishi.
Kui oled otsustanud, et enam iial ei armu…
Seksikas ja ponev Andrew elab nii, nagu homset poleks. Ta veenab Camrynit tegema asju, mille tegemisest neiu kunagi moelnudki pole, ja naitab talle, kuidas anda jarele oma koige sugavamatele ja keelatumatele ihadele.
Kui kohtud kellegagi, kes tundub just see oige…
Varsti saab noormehest Camryni erutava uue elu keskpunkt, mis aratab temas armastust, iha ja tundeid viisidel, mida ta varem voimalikukski pole pidanud. Aga Andrew’s on peidus midagi palju enamat. Kas Andrew saladus liidab nad kokku voi havitab selle, mis nende vahel tekkida voib?
New York Timesi menuk Vaieldamatult aasta koige kuumem raamat! Uskumatu! Romantika ruudus! Sensuaalne, kirgi kuttev armastuslugu. – Reveal
Autorist
J. A. (Jessica Ann) Redmerski on New York Timesi raamatumuugiedetabeli menukite auhinnatud autor. Esialgu avaldas ta oma raamatuid ise, kuid parast romaani “Igaviku aarel” tohutut menu margati teda ka kirjastustes. Nuudseks on tema raamatud ilmunud juba kahekumnes keeles. J. A. Redmerski elab Arkansases North Little Rockis koos kolme lapse ja Malta koeraga
JessicaRedmerski.com paikesekirjastus.ee
„5 tarni ja enamgi! See on uks PARIMAID RAAMATUID, MIDA MA IIAL LUGENUD OLEN… „Igaviku aarel” elab igavesti mu sudames ja ma olen kindel, et ka aastate parast meenutan seda raamatut voi, mis veel parem, loen ule.“ Mary raamatublogi
„Vaanlesin, lehvitasin endale tuult, punastasin, lappasin lehekulgi nagu hullumeelne.“ Aesta raamatublogi


Kabe-Kaarel ja tema noor naine Kabe-Kaarel ja tema noor naine

Автор: Anton Hansen Tammsaare

Год издания: 



Tenerife pihtimused. Kuidas paradiisisaarel ellu jaada Tenerife pihtimused. Kuidas paradiisisaarel ellu jaada

Автор: Joe Cawley

Год издания: 

Kui Joe ja tema elukaaslane Joy otsustavad sinnapaika jatta kalakauplemise too kulmas ja masendavas Pohja-Inglismaa vaikelinnas ning minna Tenerife paikesepaistesse baari pidama, siis kujutavad nad hoolimata baaripidamise kogemuse puudumisest ja taiesti tuhjadest taskutest ette, et ees ootab paradiis mere aares, kus neid kannavad soe paike, pehme liiv ja pidevad siestad.Parast Tenerifele saabumist tundub, et taevas voib kodust kaugemal olla kull sinisem, ent rohi ei ole seal kohe kindlasti rohelisem. Kui esimene ehmatus on moodas, avaneb nende ees populaarse puhkusesaare ja selle uusasunike lobus-naljakas maailm, milles nad end tasapisi uha kodusemalt tundma hakkavad.Raamat on hadavajalik lugemine neile, keda pole siiani maha jatnud unistus kolimisest soojemasse kliimasse. Voi neile, kes tunnevad kihku kirjutada koogikapi peale „Tsau-pakaa, ma nuud lahen, arge mind tagasi oodake!“, ehkki raha hoiuporsas nagu polegi. Need seiklused on poorased, kuid seda kuhjaga vaart.Joe Cawley on tunnustatud reisikirjanik ja ajakirjanik, kes on kirjutanud kaastoid Sunday Timesile, Guardianile, Observerile, Independentile jpt valjaannetele. Briti reisikirjanike gild haaletas tema esimese raamatu „Tenerife pihtimused“ parimaks reisijutustuseks. Ta elab oma pere ja muude metsikute tegelastega Tenerife magede vahel. Kitsed ei ole tema sugulased, ehkki vaidetud on vastupidist.Mart Normet, „Minu Tenerife“ autor soovitab: „Lobusas ja lopsakas stiilis seiklusjutt sellest, kuidas end mugavustsoonist valja rebida ja pariselt elama hakata. Inspireeriv!“


Saarel Saarel

Автор: Tracey Garvis Graves

Год издания: 

Anna Emerson on kolmekumneaastane emakeeleopetaja, kes vajab hadasti mond seiklust. Olles surmani tudinud Chicago kulmadest talvedest ja suhtest, mis ei paista kuhugi valja joudvat, haarab ta kinni voimalusest veeta suvi troopilisel saarel kuueteistkumneaastase T. J. eraopetajana. T. J. Callahanil pole vahimatki tahtmist kuskile minna. Tema vahk on taandumas ja ta tahab jalle normaalse elu juurde naasta. Vanemad aga nouavad, et ta veedaks suve Maldiividel ning puuaks moodunud aasta koolitooga jarele jouda. Anna ja T. J. astuvad eralennuki pardale, et votta suund Callahanide suvekodule, ning kui nad lendavad parajasti Maldiivide tuhande kahesaja saare kohal, juhtub see, mida keegi ette arvanud poleks. Lennuk kukub haidest kubisevasse ookeani. Anna ja T. J. jouavad kaldale, aga avastavad peagi, et viibivad asustamata saarel. Algul molgub neil mottes ainult ellujaamine, aga kui paevadest saavad nadalad ja seejarel kuud, puutuvad merehadalised kokku koikvoimalike probleemidega, mille hulka kuuluvad naiteks agedad troopilised tormid, mitmed meres luuravad ohud ja voimalus, et T. J. vahk loob uuesti valja. Ja kui T. J. tahistab saarel jarjekordset sunnipaeva, hakkab Anna motlema, et suurimaks valjakutseks tema jaoks voib olla hoopiski elu koos poisiga, kellest tasapisi on saamas mees.


Igaviku fjordi prohvetid Igaviku fjordi prohvetid

Автор: Kim Leine

Год издания: 

Voimsa Groonimaa-saaga peategelane on Morten Falck, idealistlik maapoiss, kes saabub Kopenhaagenisse isa soovil teoloogiat tudeerima. Kohtudes Groonimaal misjonarina tootanud Poul Egedega, tekib tal arusaam, et tema koht on samuti Groonimaal, inuittidele ristiusku tutvustamas. 1787. aastal astubki ta Groonimaa pinnale, omamata tegelikku ettekujutust probleemidest, mis ootavad teda ees kohalike parismaalaste ja taanlastest kolonistide seas. Raskustele peaaegu alla vandununa poordub ta tagasi kodumaale, kuid alles seal ta moistab, et vaatamata Groonimaal ootavatele ohtudele ja vaenulikkusele on tema oige koht siiski selle koleda looduse ja karmide inimestega maal. Romaan tugineb 1780.–90. aastatel Groonimaal ja Taanis tegelikult aset leidnud sundmustele. Kim Leine Rasmussen (1961) on Taani-Norra kirjanik. 2012. aastal ilmunud „Igaviku fjordi prohvetid“ on tema neljas romaan, mille eest ta sai aasta hiljem Pohjamaade Noukogu kirjandusauhinna.


Aarelinna Buddha Aarelinna Buddha

Автор: Hanif Kureishi

Год издания: 

Ema poolt inglise ja isa poolt India paritolu Karim on Londoni aarelinnas elav teismeline, kes januneb seikluste ja seksi jarele. Rahuliku pereelu poorab pea peale isa, kellest saab aarelinna Buddha, imetlevate jungrite ebajumal. Kui Buddha uhte oma jungrisse armub, satub Karim ootamatult hoopis teistsugusesse maailma tais reeturlikke teatraale, punkrokistaare, glamuurseid pidusid ja seksuaalseid ahvatlusi.Briti kirjaniku Hanif Kureishi „Aarelinna Buddha” (1990) palvis Whitbreadi auhinna aasta parima debuutromaani eest ning joudis 1993. aastal BBC ekraanile miniseriaalina, millele loi muusika David Bowie. 1970. aastate Londonis hargnev kirev ja vaimukas „Aarelinna Buddha” on jaanud varskeks ja ootamatult ajakajaliseks ka nuud, kus jarjekordne teismeliste polvkond segases maailmas oma kohta otsib. Kaesolev valjaanne on 1996. aastal avaldatud tolke parandatud versioon. Eesti lugejatelt sooja vastuvotu leidnud Kureishi loomingust on varem ilmunud ka „Gabrieli and” (2003) ja „Midagi sulle oelda” (2009).