Скачать книгу - Surma vaatemang. Sari „Roy Grace’i juhtum“



Tom Bryce tegi seda, mida oleks teinud iga korralik inimene. Ent mone tunni jooksul, mil ta puudis rongis tema korvale unustatud CD-d omanikule tagastada, sai temast johkra morva ainus tunnistaja. Peagi ahvardatakse ta pere tappa, kui politsei juhtunust teada saab. Abikaasa Kellie ohutusel teeb ta siiski avalduse morvaruhmale, mida juhib komissar Roy Grace, mees, kellel tuleb rinda pista ka oma isiklike deemonitega. Ning sellest hetkest saab Bryce?ide pere tapmisest kindel tosiasi ning voigas vaatemang.


Le Point d'honneur, ou l'Empire des Graces et de la Constance Le Point d'honneur, ou l'Empire des Graces et de la Constance

Автор: Andre Jacques Coffin-Rony

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «Le Point d'honneur, ou l'Empire des Graces et de la Constance : comedie en un acte, en prose, melee de chant, etc. / parole de Coffin-Rony; musique de Dreuilh».


The grace and duty The grace and duty

Автор: John Owen

Год издания: 

Полный вариант заголовка: «The grace and duty of being spiritually minded / stated and practically improved by John Owen : abridged by Henry Mayo».


Musarion, ou La philisophie des graces Musarion, ou La philisophie des graces

Автор: Christoph Martin Wieland

Год издания: 

Примечание: Полное собрание сочинений К. М. Виланда. Полный вариант заголовка: «Musarion, ou La philisophie des graces : poeme en 3 chants / de Wieland ; traduit de l'allemand par M. de Laveaux».


Joumees Matsi uued juhtumised Joumees Matsi uued juhtumised

Автор: Mati Soonik

Год издания: 

Kes on juba tuttav raamatuga “Joumees Matsi juhtumused", leiab siit nendele muhedatele lugudele jarje. Aga neile, kes pole veel tuttavad Matsiga, utleme, et tegu on Hiiumaal elanud ja tegutsenud legendaarse joumehega, kel lisaks kasvule ja tohutule jaksule on ka veel terane moistus ja hea huumorimeel, mis aitavad teda koiksugu olukordades.


Punase surma mask Punase surma mask

Автор: Эдгар Аллан По

Год издания: 

Edgar Allan Poe?d teatakse rohkem kui oudus- ja kriminaallugude autorit. Kaesolev raamat tutvustab aga ameerika kirjandusklassikut marksa mitmekulgsemalt – kui humoristi, kelle grotesksed oudusmaalingud voivad teinekord ootamatult omandada terava iroonia- ja sarkasmivarjundi ning muutuda suisa uhiskonnakriitiliseks pilapildiks. Lisaks klassikaliste ouduslugude uustolgetele leidub siin ka Edgar Allan Poe iroonilisi naljalugusid, millel ilmneb sageli sugavam ja filosoofilisemgi tasand.