Скачать книгу - Kolm eemalduvat kinga



Lugejani jouab kolmeosaline e-raamat tais meisterlikku luhiproosat. Kes tahab lahendada pealkirja moistatust, peab alustama teisest osast. Sealt leiab ta lisaks vastusele veel lugusid seksist, surematust armastusest, suitsiidist ja isegi kolvatusest. Kes tahab aga verd, higi, kannatusi, kalapuuki ja seda, kuidas vanal, uuel ja ka praegusel argisel ajal paid rajuti ja raiutakse ning ka muid oovastavaid asju, alustagu kohe otsast peale. Kolmas osa kuulub neile, kes huvituvad ulemeelelisest, taevasooridest, vollanaljast, kurbmangust ja ka sellest, mis laheb sonadest kaugemale. Monest loost kumavad labi looja vaevad, kusagil arkab uks kolmeaastane tudruk igal hommikul nutuga, moned lapsed jaavadki sundimata. Aga pole kahtlust, et metsad on meeldivad ja kui joudu piisavalt pingutada, siis voib inimene uueks saada ning moista mitte ainult omasuguste, vaid ka loomade ja kogu looduse tahendust. Koigile ei suuda keegi kunagi meele jargi olla. On lugusid, mis oleks nagu vette kirjutatud ja neidki, mis jaavad pikemaks ajaks kummitama. Kui see raamat suurendab kasvoi kriipsu vorra inimeste hoolivust, siis usub autor, et tema ulesanne on taidetud.


Mija ir itakingasis graikas Mija ir itakingasis graikas

Автор: Michelle Reid

Год издания: 

Astuoniu knygu serija „Balforu seimos paveldetojos“. Pirma knyga. Sveisdama grindis Mija svajodavo apie geresni gyvenima. O tada suzinojo, kad priklauso Balforu seimai – yra nesantuokine vieno is turtingiausiu pasaulio vyru dukte. Su visa galva panardinta i kerimai prabangu naujosios seimos pasauli, ji issigasta… Netrukus atsiranda galimybe si ta daugiau suzinoti apie aukstuomene dirbant graiku magnatui Nikui Teakiui. Nikas savo jegomis prasiskyne kelia i aukstumas, is Atenu lusnynu ikope i pirmasias milijonieriu gretas. Visada buvo nesustabdomas ir pasiimdavo tai, ko trosko. Nekaltas Mijos mielumas ir saziningumas viska apvercia aukstyn kojom.


Itaalia kingad Itaalia kingad

Автор: Henning Mankell

Год издания: 

Stockholmi saarestiku uhel koige kaugemal saarel elab Fredrik oma elusugisel suures vaikuses, seltsiks ainult koer, kass ja sipelgapesa elutoas. Tema ainsaks uhenduseks muu maailmaga on postiljon. Uks tume saladus, saatuslik eksimus on teinud temast inimpelgliku eraku.Uhel hommikul seisab jaal naine. See on Harriet, kelle ta ule kolmekumne aasta tagasi sonagi lausumata alatult maha jattis. Nuud on Harriet suremas haige ja nouab Fredrikult uhe lubaduse taitmist. Koos teevad nad soidu, mis osutub mitmes mottes vapustavaks ja viib kohtumisteni eriliste inimestega, kes on pealiskaudse elu eest varjunud sugavale Norrlandi metsadesse.Henning Mankelli uhtaegu lobus ja nukker romaan „Itaalia kingad” raagib nii surmast ja valust kui ka roomust ja elutahtest. Aastal 2015 ilmus romaani iseseisev jarg „Rootsi kummikud”.Kui loete sel sugisel ainult uhe raamatu, siis olgu selleks „Itaalia kingad”. See jaab kauaks kestma, nagu hea kasitoo. – SydsvenskanPidevalt juhtub midagi. Imelikke asju. Paris kindlasti ei ole see igav raamat, mille vahepeal kaest ara paned, vaid selline, mille loed labi uhe jutiga, et naha, mis tegelastest edasi saab. – Bokhora


Talizman z zaswiatow Tom 2 Kinga Talizman z zaswiatow Tom 2 Kinga

Автор: Ewa Zienkiewicz

Год издания: 



Swieta Kinga Rzeczywistosc i Legenda Swieta Kinga Rzeczywistosc i Legenda

Автор: Barbara Kowalska

Год издания: 



Krotka historia Stephena Hawkinga Krotka historia Stephena Hawkinga

Автор: Kitty Ferguson

Год издания: