Скачать книгу - Unistuste tappev kasvamine



"Unistuste tappev kasvamine" on raamat, mis sisaldab jutte, novelle,muinasjutte, nagemusi ja uhe luhiromaani tavalistest, aga veelgi enamebatavalistest sundmustest siin- ja sealpool Eestimaa teid. Juttude tegevustikleiab peamiselt aset Louna- ja Laane-Eesti teedel, kulades ning alevites.Raamatut kannab eksistentsiaalne alatoon ja igavesed kusimesed selle kohta,kust me tuleme, kes me oleme ja kuhu me laheme. Suuremas osas paikades, kuslugude tegevustik toimub, on autor kas jalgsi voi jalgrattaga rannates isekohal viibinud ja neist kohtadest erineval moel inspiratsiooni saanud. Raamatsisaldab tekste labi seitsme aasta ning varustatud kunstnik Marge Nelgivarviliste illustratsioonidega.Luhike autori tutvustus.Mehis Heinsaar on sundinud 1. augustil 1973. Oppinud Tartu Ulikoolis 1992-2000 filosoofiat, eesti filoloogiat ja kirjandust. Kutseline kirjanik olnud2000. aastast kuni tanapaevani. M. Heinsaar on kirjutanud ja avaldanud (koospraegusega) kokku kaheksa raamatut: viis jutu- ja novellikogu, kaks romaani jauhe mahuka luulekogu. Prantsuse, vene, soome ja ungari keelde on temaloomingust tolgitud kokku kummekond raamatut. On palvinud kolm FriedebertTuglase novelliauhinda, kolm aasta parima raamatu preemiat, ning Juhan Liiviluuleauhinna.


Unistuste purje all Unistuste purje all

Автор: Jocelyn Parks

Год издания: 

Milliseid tokkeid kull pustitab saatus monikord vastsundinud armastuse teele! Mehist ja kutkestavat Lesterit ning veetlevat Jenniferi tombas teineteise poole esimesest pilgust. Kuid Jenniferil on taielik oigus pidada meest kergemeelseks ja sudametuks. Samas on mehel oilsad pohjused, miks ta ei saa neiule avaldada seda, mis lubaks neil teineteist leida. Kuidas sellest tupikust valja paaseda? Kas neil onnestub taita oma unistus inimlikust onnest ja toelisest armastusest?


Tappev tode Tappev tode

Автор: Karen Cleveland

Год издания: 

LKA analuutik komistab Ameerika pinnal viibivaid Venemaa uinuvaid agente jahtides ohtliku saladuse otsa, mis paneb proovile tema ustavuse oma tooandja – ja naise perekonna suhtes.Mida peale hakata, kui koik, millesse sa uskunud oled, voib uhtakki valeks osutuda?Vivian Miller on oma ametile puhendunud LKA vastuluureanaluutik, kelle ulesandeks on Ameerika Uhendriikides tegutsevate Venemaa uinuvate agentide rakukeste avastamine.Naine tootas edutamist ihaldades valja susteemi, mille abil tuvastada vene agente, pealtnaha taiesti tavalist elu elavaid tavalisi inimesi.Voimaliku Venemaa operatiivtootaja arvutisse juurdepaasu saanud Vivian komistab salajase kausta otsa, mis varjab infot Ameerikas tegutsevate salaagentide kohta. Paar hiireklopsu ja koik, mida naine enda jaoks oluliseks peab – ta too, abikaasa, isegi nende neli last – on korraga ohus.Vivian on andnud vande kaitsta oma riiki koigi vaenlaste, nii valis- kui kodumaiste eest. Aga nuud seisab naine korraga silmitsi voimatute valikutega. Keda saab naine usaldada, kui kaalukausil on ustavus ja reeturlikkus, riigitruudus ja -reetmine, armastus ja kahtlused?


Unistuste seiklus Ladina-Ameerikas Unistuste seiklus Ladina-Ameerikas

Автор: Kertu Jukkum

Год издания: 

2018. aasta sugisel teen otsuse: enam ma ei looda, et tanasest saab mu elu parim paev, vaid haaran ohjad enda katte. Jatan koik, et minna unistuste reisile Ladina-Ameerikat avastama.Pakin vaikese seljakoti ja lendan ookeani taha, kus mind ootab neli kuud ja uheksa riiki tais pooraseid seiklusi, ootamatuid kohtumisi ning magusaid oppetunde. Pole ime, et glamuurse elu jarele kodumaal ei teki mingit igatsust! Reisi sisse mahub rankraske teekond laanepoolkera korgeima mae Aconcagua tippu, kohtumine sugaval Amazonase dzunglis elava hoimuga ja isegi lummava Antarktika kulastamine.Ladina-Ameerikas kogetu teeb mu tanulikuks koige eest, mis mul on, ning opetab elu veelgi kirglikumalt usaldama ja armastama.


Unistuste raamatupood Unistuste raamatupood

Автор: Katarina Bivald

Год издания: 

Sara on 28-aastane ega ole kunagi kainud Rootsist valjaspool – valja arvatud paljude raamatute lehekulgedel, mida ta loeb. Kui tema eakas kirjasober Amy kutsub teda kulla Iowas asuvasse vaikelinna Broken Wheeli, otsustab Sara, et on aeg kodust lahkuda. Kuid kohale joudes ootab teda ees ullatus – Amy on surnud. Jarsku leiab ta end ihuuksi surnud naise majas kuskil kaugel Ameerika kolkas. See ei ole just puhkus, mida Sara ette oli kujutanud. Kuid Sara avastab peagi, et ta pole sugugi uksi. Uksteise jarel opib ta tundma inimesi, kellest teab Amy kirjade kaudu. Sara moistab kiiresti, et Broken Wheel vajab hadasti seiklusi ja voib-olla ka natuke romantikat. Luhidalt oeldes, see unine vaikelinn vajab raamatupoodi! Linnarahval pole aga vahimatki lugemisharjumust ega ka huvi raamatute vastu. Nii peabki Sara motlema, kuidas seda huvi aratada, ja varsti selgub, et elul on noore naise jaoks varuks veel nii monigi ullatus … „Unistuste raamatupood” on rootsi kirjaniku Katarina Bivaldi (snd 1983) esikromaan, mis on palvinud mitmeid tunnustusi. Raamat on tolgitud 28 keelde.