Скачать книгу - Kuninganna paastab kuninga



Pythia on printsess Aileeni oetutar, kes elab koos tadi jatolle tutre Erinaga vaikeses majas imepisikese elatusraha eest. PrintsessAileen on vapustatud, kui kuuleb kuninganna Victorialt, et ta tutar peababielluma poliitilistel pohjustel Vultarnia kuningaga. Windsori lossist kojujoudes kuuleb printsess, et ta tutar on vahepeal armunud ja keeldubkuninglikku kasku taitmast. Et paasta tadi kuninganna viha eest, asubPythia noo kohale ja soidab Vultarniasse. Enne tulevase pruudiga kohtumist onkuningas otsustanud teda vihata, kuid Pythia paastab abikaasa elu ja meesmuudab oma meelt.


Armunud kuningas Armunud kuningas

Автор: Barbara Cartland

Год издания: 

«Ma tahan sinuga armatseda.» Kuninga haal kolas endiselt Zita korvus. Mis oli alanud muretu julgustukina, oli ootamatult muutunud tosiseks asjaks. Kannustades hobust kuningast eemale palee poole liikuma, teadis ta, et oli oma sudame kaotanud. Kuna Zita vanemad tahtsid, et kuningas Maximilian abielluks tema oega, ei lubatud printsess Zital mehega kohtuda, kui too nende palees viibis. Teades, et kuninglik eskort peatub Kuldse Risti voorastemajas, maskeeris Zita end ettekandjaks ja kohtus Maximilianiga silmast silma. Tema maskeraadi tagajarjed polnud pormugi sellised, nagu ta oli oodanud. Zita teadis, et peab Maximiliani elust kaduma ja otsis pelgupaika magedes aga armastus ei tunne mingeid piire, kui suda kutsub sudant


Stepi kuningas Lear Stepi kuningas Lear

Автор: Ivan Turgenev

Год издания: 

Meid oli vist kuus meest, kes me olime uhel talveohtul kogunenud oma vana ulikoolikaaslase poole. Jutt laks Shakespeare'ile, tema tuupidele, sellele, kui taiuslikult ning toetruult on neis kogu inimolemuse sugavus esile toodud. Eriti pani meid imestama nende elulisus ja uldinimlikkus. Igauks meist nimetas Hamleteid, Othellosid, Falstaffe, isegi Richard Kolmandaid ja Macbethe (viimaseid, tosi kull, ainult kui voimalikke), keda ta oli elus kohanud. «Aga mina, mu harrad,» huuatas meie voorustaja, juba elatanud mees, «tundsin kord uht kuningas Leari!» «Kuidas nii?» kusisime meie. «Paris lihtsalt. Tahate, ma jutustan teile?» «Olge nii kena.» Ja meie sober asus viivitamata pajatama.


Kuningas Kull ja Bran Mak Morn Kuningas Kull ja Bran Mak Morn

Автор: Robert Ervin Howard

Год издания: 

Barbar Conani lugude autoril on veel kaks vahemalt sama kuulsat tegelast – Valuusia kuningas Kull ja piktide kuningas Bran Mak Morn, kes hoolimata erinevatel aegadel elamisest uhes loos ka noidade abil kokku saavad.


Saa minu kuningannaks Saa minu kuningannaks

Автор: Cindy Rinthal

Год издания: 

Loren Carley on harjunud oma probleeme ise lahendama. Ta on veendunud, et voib endale ise elatist teenida, oma lapse suureks kasvatada ja armastatud mehe poolt purustatud sudame tukid kokku korjata. Selgub, et armastatud mees ei kavatsegi tema sudant purustada…Ta on valmis Lorenist kuninganna tegema.


Pool kuningat Pool kuningat

Автор: Joe Abercrombie

Год издания: 

"Ma andsin vande maksta katte oma isa tapjatele. Ma voin ollapool meest, aga ma andsin terve vande." Prints Yarvi on tootanud votta tagasitroon, mida ta pole kunagi ihaldanud. Aga esmalt peab ta jagu saama kurjusest,ahelatest ja Purumere kibesoolastest vetest. Ja seda koike peab ta tegemakoigest uhe kolbliku kaega. Purumere triloogia esimene raamat.